Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κλειστό το μαγαζί του στην Αλόννησο

Στην Αλόννησο έχει βρει τον δικό του Παράδεισο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος για πρώτη φορά δεν θα ανοίξει το μαγαζί του.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος  βρισκόταν ήδη στην έναρξη της τουριστικής σεζόν στο κατάστημά του στην Αλόννησο, καθώς ο ίδιος διατηρεί ένα γνωστό μπαρ στο νησί των Σποράδων, όμως, το φετινό καλοκαίρι, φαίνεται ότι δεν θα είναι σαν τα προηγούμενα.

Σχεδόν έξι μήνες μετά την καταγγελία για διαρροή ροζ βίντεο από πρώην συντρόφους του, ο τηλεοπτικός παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός βλέπει τη μικρή κοινωνία του νησιού να του έχει γυρίζει την πλάτη και ο ίδιος μοιάζει να συμβιβάζεται με τη νέα αυτή πραγματικότητα.

Έτσι, το κατάστημα εστίασης που διατηρούσε στην Αλόννησο παραμένει κλειστό αν και ο ίδιος ταξίδεψε το Πάσχα στο νησί, χωρίς όμως να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες, δείγμα πιθανότατα και των προθέσεών του να αποστασιοποιηθεί από τις δημόσιες εμφανίσεις και τις κοινωνικές συναναστροφές που είχε με πάρα πολλούς κατοίκους.

Εκτός από το μαγαζί του όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού» και το αυτοκίνητό του βρίσκεται εγκαταλελειμμένο στο λιμάνι του νησιού και μάλιστα υπάρχει και κλήση από την Τροχαία χωρίς ωστόσο να την έχει λάβει για να μετακινήσει και το όχημά του.

Το Πάσχα στην Αλόννησο και η παραπομπή σε δίκη για κακούργημα

Να σημειωθεί ότι ο 58χρονος παρουσιαστής είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή «ροζ» βίντεο (η πρώτη από τις τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης) και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σε δίκη για κακούργημα μετά τη διαρροή «ροζ» βίντεο

Σε δίκη και συγκεκριμένα στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπεται ο τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος για δημοσιοποίηση, μέσω διαδικτύου, υλικού με προσωπικές στιγμές με πρώην του συντρόφου (ροζ βίντεο).

Η παραπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου αφορά στη μία από τις δύο υποθέσεις διαρροής «ροζ» βίντεο για τις οποίες είχε απολογηθεί την περίοδο των Χριστουγέννων (η δεύτερη εκκρεμεί στην ανάκριση) και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης τον παραπέμπει σε δίκη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, κατ’ εξακολούθηση, σε βαθμό κακουργήματος, κρίνοντας ότι η πράξη τελέστηκε με σκοπό τη βλάβη.

Να σημειωθεί ότι ο 58χρονος παρουσιαστής είχε καταδικασθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης για ανάλογη διαρροή «ροζ» βίντεο (η πρώτη από τις τρεις υποθέσεις που πήραν το δρόμο της Δικαιοσύνης) και είχε καταδικασθεί σε φυλάκιση 5 ετών.

Κατά της παραπάνω απόφασης, ωστόσο, ασκήθηκε έφεση από εισαγγελέα, με το σκεπτικό ότι η υπόθεση θα έπρεπε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα και άρα να παραπεμφθεί σε ανώτερο δικαστήριο, όπως κι έγινε.

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία