Σταματά προσωρινά την παραγωγή της η Τογιότα Τουρκίας

Η Τoyota automotive industry Τουρκίας ανακοίνωσε ότι θα διακόψει για κάποιο διάστημα την παραγωγή της, λόγω του προβλήματος των εξαρτημάτων ημιαγωγών

Οι εργασίες στο εργοστάσιο της Toyota στην Σακάρια θα σταματήσουν από την επόμενη εβδομάδα και για 14 ημέρες θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης και επισκευών.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν το 2021, η Τoyota Τουρκίας παρήγαγε 230 χιλιάδες οχήματα, εκ των οποίων εξήγαγε τα 188.000.

Η παραγωγή της Τoyota στο εργοστάσιο στην Τσεχία θα σταματήσει επίσης για όλο τον Φλεβάρη Στο εργοστάσιο εργοστάσιο κατασκευάζονται το μοντέλο Υaris hatchback της Toyota της κατηγορίας Β και ένα mini crossover μοντέλo που ονομάζεται Αygo Χ.

Πηγή: tourkikanea.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου