Σπύρος Πετρουλάκης: Πρόβλημα υγείας για τον συγγραφέα του «Σασμού»

Πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Σπύρος Πετρουλάκης, όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο συγγραφέας του βιβλίου «Σασμός», Σπύρος Πετρουλάκης το οποίο έγινε επιτυχημένη σειρά στον Alpha, περνάει δύσκολες στιγμές.

Ο ίδιος, με ανάρτησή του, γνωστοποίησε ότι πρόβλημα υγείας τον αναγκάζει να διακόψει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του ανά την Ελλάδα για την προβολή τόσο του βιβλίου όσο και της τηλεοπτικής μεταφοράς του έργου του.

Στην ανάρτησή του αναφέρει: «Αγαπημένοι μου φίλοι. Ένα πρόβλημα υγείας δυστυχώς θα με κρατήσει μακριά από τις υποχρεώσεις μου.

Έτσι δεν θα παρευρεθώ στα εγκαίνια του βιβλιοπωλείου του καλού φίλου και συγγραφέα Γιώργου Δάμτσιου στη Νάουσα.

Επίσης δεν θα μπορέσω να είμαι στην παρουσίαση του ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ στην όμορφη εκδήλωση που είχαν ετοιμάσει ο Δήμος Δελφών και το σωματείο ‘Φίλοι της Κίρρας’ αλλά ούτε και στο Ζάππειο στην αγαπημένη έκθεση βιβλίου.

Πάντως σας υπόσχομαι ότι θα επανέλθω γερός και δυνατός όσο πιο σύντομα γίνεται. Αγαπώ σας».

Ο Πετρουλάκης ήταν προ εβδομάδων καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha και μίλησε για τις εξελίξεις στον πρώτο κύκλο του «Σασμού».

Για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, ο Πετρουλάκης επιβεβαίωσε όσα είπε η Καινούργιου για το γεγονός ότι ο Αστέρης θα γίνει δότης νεφρού για να σώσει την Αργυρώ λέγοντας:

«Όσοι έχουν διαβάσει το βιβλίο θα δουν τον τρόπο που ξανασμίγουν, όχι ερωτικά αλλά σωματικά. Θα το δούμε πολύ σύντομα αυτό (σ.σ ότι ο Αστέρης θα γίνει δότης νεφρού για να σωθεί η Αργυρώ). Είναι μια μέγιστη πράξη αγάπης. Μια βαθιά ανθρώπινη πράξη που κι εγώ μέσα από το βιβλίο μου ήθελα να δώσω αυτό το παράδειγμα στην κοινωνία.

Στην ουσία αυτός είναι ο ‘Σασμός’ που υπάρχει γιατί μια μάνα, η Μαρίνα, συγχωρεί τον φονιά του παιδιού της γιατί σώζει το άλλο παιδί έτσι.

Η Αργυρώ θα το μάθει στην ώρα της. Μάλλον στην επόμενη σεζόν. Ο Ορφέας θα ζει μέσα στο κορμί της γυναίκας που αγαπά.

Στην ουσία ο ‘Σασμός’ είναι αυτό: δίνω ένα κομμάτι από το σώμα μου και το δέχεται το αντίπαλο δέος. Ο ‘Σασμός’ όμως μπορεί να είναι κι ο μικρός Πετρής που είναι γιος από τους δυο».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία