Σπύρος Παπαδόπουλος: η αδυναμία στον γιο του Αλέξανδρο

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος εκτός από πετυχημένος ηθοποιός είναι και ευτυχισμένος πατέρας. Όσοι ξέρουν καλά τον ηθοποιό έχουν να λένε για την  ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στον γιο του Αλέξανδρο, τον οποίο απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Τσιλύρα.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απεύχεται να γίνει ο γιος του δημόσιος υπάλληλος
Ειδικότερα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους δημόσιους υπαλλήλους και την προοπτική να γίνει ο γιος του ένας από αυτούς, υπογραμμίζοντας «οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν μάθει να μην δουλεύουν. Κάθονται εκεί ξάπλα και περιμένουν να πεθάνουν. Δεν είναι δυνατόν ο γιος μου που είναι 22 ετών να είναι οκνηρός. Ο Χριστός και η Παναγία να γίνει ο γιος μου δημόσιος υπάλληλος».

Τα χρήματα που παίρνει ο γιος του Σπύρου Παπαδόπουλου από τον ηθοποιό
Και συμπληρώνει ο ηθοποιός για τον γιο του «είναι στο πρώτο έτος φοιτητής, αλλά είναι και λιτοδίαιτος. Του δίνω 50 ευρώ και μου ξαναζητάει μετά από δύο μήνες».

«Μου πρότειναν το “Κόντρα πλακέ” τότε που μου είχε έρθει η εφορία 36.000 και δεν είχα καθόλου χρήματα»

Στο «artpodcast» και τη Γιώτα Τσιμπρικίδου είχε δώσει συνέντευξη ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μίλησε για τους Απαράδεκτους, για τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τον Θανάση Βέγγο, ενώ αποκάλυψε πώς ανέλαβε την παρουσίαση του «Κόντρα πλακέ».

Δεν έχω δει τους Απαράδεκτους.

«Κάποια επεισόδια μου τα έβαλε η Δημητρούλα με το ζόρι, το τι μπινελίκι έχω ακούσει από τη Δημητρούλα… Είναι υπέροχη δουλειά, αλλά δεν μπορώ να βλέπω εμένα, έχω πρόβλημα. 17 χρόνια με το “Στην υγειά μας ρε παιδιά” και δεν έχω δει καμία εκπομπή. Δεν μπορώ να βλέπω, γίνομαι έξαλλος», είπε αρχικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Για τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τον Θανάση Βέγγο, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε: «Ο Γιώργος Κωνσταντίνου με βοήθησε πάρα πολύ και του οφείλω τα πάντα. Ο Θανάσης Βέγγος ήταν πολύ σπουδαίος άνθρωπος. Από ένα σημείο και μετά ήμασταν σαν πατέρα με γιο, το λέω και το καμαρώνω. Μου είχε τόση εμπιστοσύνη από ένα σημείο και μετά που με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε “μου λένε να κάνω αυτή τη δουλειά και τους παρέπεμψα σε εσένα. Ότι πεις εσύ”»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Το “Κόντρα πλακέ” ήταν κάτι που δεν μου άρεσε. Μου το πρότειναν και τότε μου είχε έρθει η εφορία 36.000 και δεν είχα καθόλου. Και τους είπα ότι αν μου δώσουν 36.000 θα το κάνω. Έτσι έγινε και πήγε τρία χρόνια το παιχνίδι».

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία