Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Αγκαλιές και φιλιά στην παραλία

Ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται ότι βρήκε το φάρμακο του στην αγκαλιά της Βρισηίδας Ανδριώτου και δεν σταματούν να επιδεικνύουν τον έρωτά τους στα social media και όχι.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι αχώριστος από την Βρισηίδα Ανδριώτου και μετά το πάρτι που έδωσε στον Πειραιά με την επιστροφή του από τον Άγιο Δομίνικο ταξίδεψε την επόμενη μέρα ακριβώς για την Θεσσαλονίκη ώστε να βρεθεί στην αγκαλιά της αγαπημένης του.

Όσοι ξέρουν τον φαρμακοποιό του Survivor ομολογούν ότι είναι φουλ με την επιτυχημένη influencer και δεν αποκλείουν ακόμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι προς το παρόν ζουν τον έρωτά τους κυρίως μέσα από τα social media αφού δεν σταματούν να κάνουν αναρτήσεις.

Πέρα από τους έρωτες στο Σπύρος Μαρτίκας σκέφτεται σοβαρά να βάλει και υποψήφιος δήμαρχος στο Κερατσίνι στις επόμενες δημοτικές εκλογές θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κεφαλαιοποιήσει όλη την δημοσιότητα που κέρδισε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία