Σπύρος Μπιμπίλας: «Η Βαρβάρα Κίρκη είναι ένα πολύ καλό πλάσμα, έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για την σύντροφό του Θέμη Αδαμαντίδη η οποία κατήγγειλε τον τραγουδιστή για βάναυση κακοποίηση της.

Ο πρόεδρος του σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Μίλησε και για τη δική του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού

«Επειδή είμαι μάρτυρας στη δίκη, δεν έχω επικοινωνία με την οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη. Σεβόμαστε τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης, αλλά δεν μπορώ να τις σχολιάσω. Από πολύ παλιά ο Πέτρος είχε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο το παρακολουθούσε.

Όλοι θέλουν να ξέρουν αν έχει ελεγχθεί πλήρως ο φάκελος των αιτιών που έφτασε να αποφυλακίζεται ο κύριος Φιλιππίδης. Εγώ είδα από μακριά τον Πέτρο να περπατάει κανονικά, αλλά ήταν αδυνατισμένος.

Τη Βαρβάρα τη γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια γιατί είναι και μέλος του ΣΕΗ. Είναι ένα πολύ καλό πλάσμα, αλλά γι’ αυτή την υπόθεση δεν μπορώ να σας απαντήσω. Έδειχνε ευτυχισμένη στο πλευρό του Θέμη, ήταν μαζί τον τελευταίο χρόνο. Δεν έχω μιλήσει μαζί της αυτές τις μέρες».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία