Σπάνιο κλικ: Όταν Βουγιουκλάκη, Γκερέκου και Βαλσάμη έβγαιναν μαζί στη νυχτερινή Αθήνα

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αγαπούσε το θέατρο αλλά είχε και μια ισχυρή παρουσία στην κοσμική ζωή της Αθήνας.

Σπάνιο κλικ: Όταν Βουγιουκλάκη, Γκερέκου και Βαλσάμη έβγαιναν μαζί στη νυχτερινή Αθήνα

Τη σεζόν 1992-1993, έχοντας στραφεί αποφασιστικά στο θέατρο, πρωταγωνίστησε στην κωμωδία Miss Πέπσι που ανέβηκε στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά και στη Θεσσαλονίκη.

Συμπρωταγωνίστριά της στην παράσταση, ήταν η 33χρονη τότε Άντζελα Γκερέκου, αλλά και ο Κώστας Αρζόγλου.

Ο δημοσιογράφος Χρήστος Κωνσταντίνου, ανάρτησε μια αρχειακή φωτογραφία στο Instagram προφίλ του, στην οποία η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Άντζελα Γκερέκου και η Νόρα Βαλσάμη ποζάρουν μαζί.

Μέλπω Ζαρόκωστα: «Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ήταν ένα κακομαθημένο παιδί του Πειραιά»

Η Μέλπω Ζαρόκωστα υπήρξε μία από τις πιο επιτυχημένες και διάσημες ηθοποιούς της Χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Η Μέλπω Ζαρόκωστα μίλησε σε πρωινή εκπομπή και Αναφέρθηκε στις σχέσεις της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Ενώ αποκάλυψε πολλά για την προσωπικότητα και το χαρακτήρα των διάσημων σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Η Μέλπω Ζαρόκωστα υπήρξε μία από τις πιο επιτυχημένες και διάσημες ηθοποιούς της Χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

«Με τρόμο και πανικό πέρασα την περίοδο της πανδημίας. Έχω προσβληθεί από καρκίνο, μέχρι που κόντεψαν να μου κόψουν τα πόδια.

Έμεινα έναν χρόνο στην Αγγλία και ο σύζυγός μου έμεινε εκεί, βρήκε μια Αγγλίδα και χωρίσαμε.

Με τον δεύτερο σύζυγό μου μείναμε περίπου 10 χρόνια παντρεμένοι, τον αγαπούσα, ήταν τόσο έξυπνος!

Βλέπω τις ταινίες μου τις παλιές. Πληρώθηκα αρκετά καλά, αλλά θα μπορούσα παραπάνω.Η Μέλπω Ζαρόκωστα υπήρξε μία από τις πιο επιτυχημένες και διάσημες ηθοποιούς της Χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Ήταν 8 χρόνων ο γιος μου όταν μάθαμε ότι, ο σύζυγός μου είχε καρκίνο και μπήκε εσωτερικός στο σχολείο Έχω 2 εγγόνια, ο ένας είναι 2,10 μέτρα.

Η Αλίκη ήταν πολύ όμορφο κορίτσι, ικανή, αλλά έπαιζε ψεύτικα και τα ψεύτικα δεν τα μπορούσα. Παλεύαμε με την Αλίκη στο “Ξύλο βγήκε από τον παράδεισο” και μου έλεγε “άσε με να ανέβω πάνω, η πρωταγωνίστρια είμαι”.

Η Αλίκη είχε ταλέντο και το κατέστρεψε, αλλά ήταν κραυγαλέα, έκανε υπερβολές, είχε και την ιστορία με τον άνδρα της που δεν της «φτούρισε», ήταν λίγος για την Βουγιουκλάκη. Ήταν ένα κακομαθημένο παιδί του Πειραιά, γενικά ένιωθε υποδεέστερος ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και ήταν.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν δυστυχής, αλλά ο ωραιότερος άνδρας του κόσμου. Έχω φάει πολύ ξύλο στο ελληνικό θέατρο. Με τα χρήματα από τις ταινίες είχα αγοράσει 2-3 σπίτια, αλλά περισσότερα χρήματα είχα από τις διασκευές, τα κείμενα.

Όταν έγινα ηθοποιός ο πατέρας μου δεν μου ξαναμίλησε. Έλεγε στην μητέρα μου “πες της αυτής να μου δώσει την σαλατιέρα”». Η Μέλπω Ζαρόκωστα υπήρξε για χρόνια στενή φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία