«Σου φορτώθηκα…Ας πρόσεχες!» Η Αγγελική Δαλιάνη τρολάρει τον Μάνο Παπαγιάννη για τα 11 χρόνια γάμου τους!

Η Αγγελική Δαλιάνη έγινε γνωστή στο κοινό από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγαπημένη σειρά “Μαρία η Άσχημη”, όπου έμελλε να είναι ένας μοιραίος ρόλος, καθώς όχι μόνο εκτόξευσε την καριέρα της και την αναγνωρισιμότητα, αλλά και γνώρισε τον άντρα της ζωής της, τον οποίο πριν από 11 χρόνια παντρεύτηκε.

Έτσι λοιπόν ο Μάνος Παπαγιάννης και η Αγγελική Δαλιάνη κλείνουν 11 χρόνια έγγαμου βίου και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Έχουν δύο υπέροχα παιδιά και παρόλα τα σκαμπανεβάσματα που όλες οι σχέσεις έχουν βιώσει, εκείνοι με όπλο την αγάπη τους τα έχουν νικήσει.

αγγελική δαλιάνη υψοσ,αγγελική δαλιάνη ηλικία,αγγελική δαλιάνη instagram,αγγελική δαλιάνη γαμοσ,αγγελική δαλιάνη 2020,αγγελική δαλιάνη μαρία η άσχημη,αγγελική δαλιάνη παιδιά,αγγελική δαλιάνη μάνοσ παπαγιάννησ

Η ανάρτησή τους στο Instagram έκανε θραύση, αφού και πάλι κατάφεραν να μας κάνουν να γελάσουμε!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είμαι απόφοιτη Ιδιωτικού ΙΕΚ δημοσιογραφίας. Η ενημέρωση πιστεύω ότι πρέπει να είναι άμεση και αληθινή, ακόμα και αν δεν αρέσει. Λατρεύω την μόδα αλλά δεν την ακολουθώ πιστά γιατί θέλω να βάζω τις δικές μου προσωπικές πινελιές. Λατρεύω την μουσική και συνέχεια θα με δεις να έχω στα αυτιά μου ψείρες (airpods τα ονομάζουν τώρα ) :)