Σωτήρης Τσαφούλιας: «Ετοιμάζω νέα σειρά για τη πιο μεγάλη μαζική δολοφονία στην Ελλάδα» Ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Ο Επι

“Συνέβη στα Κύθηρα το 1909” αποκαλύπτει

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας βρέθηκε στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Ο Επισκέπτης», την οποία σκηνοθετεί και εκεί τον εντόπισε η κάμερα του «[email protected]». Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για το «Έτερος Εγώ», το Netflix και αποκαλύπτει το θέμα της νέας αστυνομικής σειράς που ετοιμάζει.

«Πάντα έχω άγχος, όταν ένα έργο επικοινωνείται με τον κόσμο, γιατί είναι σαν να παντρεύεις το παιδί σου. Είναι κάτι που νόμιζες δικό σου και το συνοδεύεις να πάει να βρει τη θέση του σε ψυχές και μυαλά άλλων ανθρώπων» παραδέχεται ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Για τον τρίτο και τελευταίο κύκλο του «Έτερος Εγώ», ο γνωστός σκηνοθέτης δηλώνει: «Έχω μεγάλη αγωνία για την αποδοχή της από το κοινό και αυτή τη φορά που κλείνει σαν κύκλος. Στη ζωή μου έχω μάθει να μη λέω «ποτέ» και «για πάντα». Αυτή τη στιγμή είναι ο τελευταίος κύκλος, κλείνουν όλα τα ερωτήματα, οι χαρακτήρες εισπράττουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Τα πράγματα πρέπει να κλείνουν, όταν είναι στην κορυφή τους».

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας αποκαλύπτει στη συνέχεια το θέμα της επόμενης τηλεοπτικής του σειράς.

«Ετοιμάζουμε μία καινούργια σειρά τώρα, που είναι μία πραγματική ιστορία. Είναι η μεγαλύτερη μαζική δολοφονία που έχει συμβεί ποτέ στην Ελλάδα. Συνέβη στα Κύθηρα το 1909. Δείχνει πώς εμείς οι άνθρωποι δημιουργούμε τα τέρατα κι όταν αυτά μας χτυπούν, αναρωτιόμαστε τι κάναμε λάθος» αναφέρει χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης.

Τέλος, ο Σωτήρης Τσαφούλιας, σε ερώτηση που του έγινε για το Maestro και την είσοδό του στο Netflix, απαντά:

«Θετικότατο είναι. Έχουμε πάρα πολύ μεγάλη χαρά, ο Χριστόφορος είναι φίλος μου. Ο στόχος να μπει η ελληνική γλώσσα στην πλατφόρμα και να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε διαθέτοντας πολύ λιγότερα μέσα σε σχέση με το εξωτερικό επετεύχθη. Μόνο χαρά και περηφάνια μπορείς να νιώσεις για αυτό, τίποτα άλλο».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου