Σωτήρης Καλυβάτσης: αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να κάνει παιδί

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε στην κάμερα του Όλα Γκουντ για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί. Ενώ παράλληλα απάντησε στην ερώτηση γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν έχει κάνει παιδί.

Σωτήρης Καλυβάτσης: αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλει να κάνει παιδί.

«Δεν θέλω να κάνω παιδί γιατί το αντιλαμβάνομαι σαν μια τεράστια ευθύνη. Θες να με πεις ευθυνόφοβο, θες να με πεις ανώριμο, θες να με πεις εγωιστή αλλά δεν αισθάνομαι έτοιμος να αναλάβω αυτή την ευθύνη. Από την άλλη, πάλι, υπάρχει και ο αντίλογος σίγουρα πως αν δεν το κάνεις δεν μπορείς να το καταλάβεις. Αυτό, όμως, δεν είναι μια επιπόλαια απόφαση και δεν μπορώ να αντιμετωπίσω έτσι ούτε το παιδί ούτε την οικογένεια».

Με τη σύντροφό του Υρώ Λούπη συμφωνούν στο θέμα γάμος-παιδί

«Η Ηρώ είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει επίσης να κάνει παιδιά ούτε και θέλει να παντρευτεί. Οπότε μια χαρά είμαστε έτσι όπως ζούμε».«Ένας ακόμα λόγος που με αποθαρρύνει είναι το πως είναι η ζωή και ο άνθρωπος. Όσο περνούν τα χρόνια έχω αρχίσει δηλαδή να μην συμπαθώ ιδιαίτερα το ανθρώπινο είδος. Προτιμώ τα ζώα»

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο Mega είπε χαρακτηριστικά

«Μου αρέσει πολύ να γυρίζω σελίδες στη ζωή μου. Μάλλον βαριέμαι. Όταν κάποια στιγμή δούλεψα σε ένα γραφείο άλλαξα 3 καρέκλες. Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας αλλά βολευόμαστε. Όταν έχεις οικογένεια είναι πιο δύσκολο. Ίσως ένας από τους λόγους που δεν έχω κάνει οικογένεια να είναι και αυτός.

Το χιούμορ είναι η ‘σωτηρία’ μου. Δεν έχω άλλο τρόπο να διαφεύγω από τα πράγματα. Προς το τέλος της καραντίνας άρχισα να χάνω το χιούμορ μου. Ευτυχώς το καλοκαίρι, λίγο η θάλασσα, λίγο το κορίτσι μου, πήρα ανάσα. Όταν έχεις έναν άνθρωπο μοιράζονται χαρές και λύπες. Το ότι δε μου ταιριάζει ο γάμος δε σημαίνει ότι δε θέλω να συμβιώνω. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι για να κάνουν οικογένεια, ούτε είναι όλοι για να μένουν μόνοι».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία