Σόνια Θεοδωρίδου: Ανακοίνωσε ότι παντρεύεται – «Είπα ναι, γιατί έχω δικαίωμα στην ευτυχία»

Η Σόνια Θεοδωρίδου θα ντυθεί νύφη για τρίτη φορά, όπως ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η διάσημη σοπράνο, Σόνια Θεοδωρίδου ανέφερε πως είπε το «ναι» μετά από σκέψη στον αγαπημένο της, ο οποίος λέγεται Δημήτρης. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι επτά χρόνια μικρότερός της.

Ο γάμος θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου στο δημαρχείο Περιστερίου.

Η Θεοδωρίδου μοιράστηκε ακόμη με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Facebook, τη φωτογραφία από το προσκλητήριο του γάμου της.

Στη λεζάντα έγραψε: «Είπα ναι. Μετά από σκέψη και αναγνωρίζοντας τη βαθιά ανάγκη μου να αγαπώ και να αγαπιέμαι ελεύθερα, χωρίς φραγμούς, χωρίς πόνο χωρίς πρέπει.

Είπα ναι, γιατί έχω δικαίωμα στην ευτυχία, τη γαλήνη, στο μαζί. Αποφάσισα να ανήκω στις γυναίκες που δεν παρέμειναν σε ένα γάμο φάρσα. Όσο και αν κόστισε…

Είπα ‘Σόνια, μεγάλωσες, άσε τους έρωτες’, αλλά τελικά είπα ‘ναι’.

Δεν εγκατέλειψα να ζήσω μια ζωή που μου έτυχε, αλλά δεν μου άξιζε. Έστειλα την ευχή μου να βρεθεί και για μένα αυτός που θα διαβάσει την ψυχή μου, θα αφουγκραστεί τα θέλω μου και θα σταθεί άξια δίπλα μου.

Και ήρθε. Ωρίμασα, δεν γέρασα, δεν εγκατέλειψα.

Σε εσάς που με διαβάζετε, σας παροτρύνω και σας εύχομαι να ζήσετε την ζωή που σας αξίζει πραγματικά. Αυτή που είναι λουσμένη στο θείο φως της αγάπης, του σεβασμού και πάνω από όλα της πραγματικής χαράς».

Όπως είναι φυσικό, πολλοί διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν την ανάρτησή της και της ευχήθηκαν.

Τέλος, κουμπάρα του ζευγαριού θα είναι η Λίνα Τράκα.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία