Σοκαριστική καταγγελία για κακοποίηση τριών ανηλίκων – “Ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και έχουν πληγές από αυτά”

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε το “Χαμόγελο του Παιδιού”, που αφορά σε τρία ανήλικα παιδιά στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής, τα οποία φέρεται να ζούσαν υπό συνθήκες απόλυτης εξαθλίωσης και παραμέλησης.

Πρόκειται για τρία παιδάκι ηλικίας 3,4 και 9 ετών να ζουν υπό συνθήκες «φρικτής παραμέλησης», όπως ανακοίνωσε στο λογαριασμό του στο twitter το Χαμόγελο του Παιδιού.

“Συμβαίνει τώρα: μετά από αναφορά του@hamogelo
από τον Φεβρουάριο βρέθηκα παιδιά 3,4 και 9 χρονών σε φρικτή παραμέληση , ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά, οι άνθρωποι μας τους προσφέρουν την φροντίδα και μεταφέρονται στο νοσοκομείο ΚΓ”, σημειώνει ο Οργανισμός.

Συμβαίνει τώρα: μετά από αναφορά του @hamogelo από τον Φεβρουάριο βρέθηκα παιδιά 3,4 και 9 χρονών σε φρικτή παραμέληση , ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά, οι άνθρωποι μας τους προσφέρουν την φροντίδα και μεταφέρονται στο νοσοκομείο ΚΓ

— Χαμόγελο του Παιδιού (@hamogelo) April 7, 2022

«Πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα. Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Οι άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού μεταφέρουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες» δήλωσε στο Αθηναϊκό- Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος του “Χαμόγελου του Παιδιού”, Κώστας Γιαννόπουλος.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου