Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη: «Βγάλτε τα πλάνα, δεν μπορώ να τα δω»

Για την υπόθεση με τη μητέρα στον Άγιο Παντελεήμονα μιλούσε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της.

Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη: «Βγάλτε τα πλάνα, δεν μπορώ να τα δω»

Η συγκεκριμένη γυναίκα καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκισης καθώς τα τρία της παιδιά βρέθηκαν υποσιτισμένα, ζώντας σε ένα σπίτι γεμάτο κατσαρίδες και ποντίκια.

Η Ελένη Μενεγάκη, σοκαρισμένη, από την είδηση, ζήτησε από τους συνεργάτες της να σταματήσουν να παίζουν τα πλάνα στον αέρα της εκπομπής: «Δεν μπορώ ούτε τα πλάνα να δω, πραγματικά, αν θέλετε βγάλτε τα».

«Σε ένα σπίτι γεμάτο ποντίκια και κατσαρίδες που περπατούσαν παντού, που διάβασα και πάλι λέω δεν ξέρω αν ισχύει, αλλά και μόνο που το διάβασα έκλεινα τα μάτια μου, λέω αυτό δεν μπορώ να το φανταστώ, ότι έβγαιναν από πάνω τους; Από τα παιδάκια; Τι να σας πω… Δεν ξέρω τι συμβαίνει…».

Ελένη Μενεγάκη για υπόθεση Πάτρας: «Μαυρίζουμε σαν άνθρωποι»

Συγκλονισμένη είναι ολόκληρη η ελληνική κοινωνία με τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.
Ελένη Μενεγάκη για υπόθεση Πάτρας: «Μαυρίζουμε σαν άνθρωποι»

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της στο Mega, αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στην υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών.

«Πώς είναι δυνατόν σε αυτή τη φάση που ζούμε να έχουμε σχεδόν αφήσει σχεδόν στο πίσω μέρος του μυαλού μας ακόμα και τον πόλεμο που είναι δίπλα μας και είναι ένα μοναδικό σοκ, για όλους μας, που γίνονται φοβερά πράγματα εκεί.

Πώς είναι δυνατόν και δεν ξέρω αν πρέπει να μου απαντήσει ψυχολόγος, πως οι περισσότεροι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα, να ψάχνουμε να βρούμε τη συνέχεια ενός θέματος, που κατά το ήμισυ διαδραματίζεται στην ελληνική τηλεόραση, και αυτό γίνεται γιατί βγαίνουν στην τηλεόραση, γιατί οι πρωταγωνιστές μιλούν…».

«Δεν θυμάμαι να γίνεται αυτό ξανά, είναι σαν διάδραση. Συζητάμε και την επόμενη μέρα έρχονται απαντήσεις, ανατροπές, η συνέχεια, σαν να παρακολουθούμε ένα σίριαλ. Λες τι άλλο θα δούμε; Πώς θα εξελιχθεί αυτό;

Δεν είναι τυχαίο αλλά πραγματικά μου προκαλεί τεράστια εντύπωση πώς είναι δυνατόν να παρακολουθούμε αυτήν την ιστορία τόσο πολύ ζεστά.

Βήμα βήμα, να περιμένουμε να ακούσουμε την κάθε νέα εξέλιξη ενώ αυτά που ακούμε, μας κάνουν κακό. Μαυρίζουμε, λέμε τι είναι αυτά που συζητάμε; Ζούμε παράλληλα, κομμάτι κομμάτι, αυτό που παρακολουθούμε…

Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο βλέπουμε στο κάδρο να μπαίνουν τα υπόλοιπα παιδιά, η σπιτονοικοκυρά, ο πατέρας να μιλά πλέον και να παίρνει μια θέση διαφορετική από αυτή που είχαμε δει….Όταν μίλησαν οι δυο τους είναι που μπήκαμε πιο βαθιά στην ιστορία…».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία