ΣΟΚΑΡΕΙ παίκτης του Power of Love «Μπήκε στο αμάξι μου και γδuvόταv…» Η συνέχεια θα σας αφήσει ΑΦΩΝΟΥΣ!

Το ριάλιτι της αγάπης Power of love, που προβαλλόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, για δύο συνεχόμενες σεζόν, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έκανε ρεκόρ τηλεθέασης, ιδίως όταν αναμενόταν αποχώρηση. Οι παίκτες και οι παίκτριες γνώρισαν μεγάλη δημοσιότητα και φυσικά αναγνωρισιμότητα από τον κόσμο.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Τζόνι Αμπατζόπουλος, ο γυμναστής-personal trainer, που έκανε μεγάλη εντύπωση στο κοινό και κυρίως στο γυναικείο.

Ο Τζόνι, ρωτήθηκε για το ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που του έχει συμβεί, μετά από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Εκείνος τότε απάντησε πως όντως κάτι τρελό του συνέβη και αυτό ήταν πως ένα βράδυ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του και όταν μια κοπέλα τον είδε και τον αναγνώρισε, άρχισε να φωνάζει, μπήκε μέσα στο αμάξι και άρχισε να γδuvεται από μόνη της!

Ε υπάρχουν και τα τυχερά της δημοσιότητας!

Δείτε εδώ:

ScreenHunter 956

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου