ΣΟΚ στη Λαμία-Πάγωσε με αυτό που βρήκε, ενώ έσκαβε

Περίεργο και άκρως σοκαριστικό ήταν το εύρημα ενός χειριστή μηχανήματος που έκανε εργασίες το πρωί της Δευτέρας, στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στην Λαμία.Ενώ έκανε τις συνηθισμένες εργασίες του, ο χειριστής χωματουργικών μηχανημάτων, αποκάλυψε κάτι που τον άφησε παγωμένο.

Μόλις έσκαψε λίγο καλύτερα πήρε αμέσως τηλέφωνο την Αστυνομία..

Ευτυχώς ενέργησε με ψυχραιμία και λογική και έτσι τα πράγματα δεν πήγαν στραβά.

Στο σημείο κινητοποιήθηκαν όλες οι συναρμόδιες υπηρεσίες, Αστυνομία, Πυροσβεστική ΕΚΑΒ, με πρώτο μέλημα να αποκλείσουν το δρόμο από περαστικούς και να τον ασφαλίσουν περιμετρικά.

Αμέσως ειδοποιήθηκε και ο Στρατός.

Το εύρημά του ήταν μια οβίδα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, η οποία τελικά απομακρύνθηκε με ασφάλεια, ενώ θα καταστραφεί με τεχνητή έκρηξη σε πεδίο βολής.

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου