ΣΟΚ: Παίκτης του Survivor τα πέταξε ΟΛΑ και ανέβηκε στα χιόνια! ΣΑΛΤΑΡΑΜΕ!

Το ριάλιτι επιβίωσης Survivor είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης. Μετά από την επαναπροβολή του από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ύστερα από επτά χρόνια απουσίας του, ο κόσμος το στήριξε σχεδόν αμέσως, ενώ ταυτόχρονα μεγάλη φήμη απέκτησαν και οι διαγωνιζόμενοι.

Ένας από τους παίκτες που συζητήθηκε αρκετά, είναι ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος. Είναι εργοφυσιολόγος και προπονητής χόκεϊ επί χόρτου σε παιδιά, ενώ η καταγωγή του είναι από τη Λήμνο και μένει στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Έχει σπουδάσει Γυμναστική Ακαδημία με ειδικότητα την εργοφυσιολογία. Είναι οκτώ φορές πρωταθλητής Ελλάδος στο χόκεϊ επί χόρτου και κατέχει και δύο χρυσά σε Πανευρωπαϊκούς Αγώνες.

Ο Σώζων είναι λάτρης της φύσης και μαζί με φίλο του ανέβηκαν στην Πάρνηθα, φορώντας ελάχιστα!

Δείτε τους:

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου