ΣΟΚ: ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ πρωταγωνιστής του Τατουάζ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ στο νοσοκομείο- Έπαθε εγκεφαλικό….Δείτε τι έγινε!

Το Τατουάζ ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της φετινής σεζόν, καθώς σε κάθε επεισόδιο τα μηχανάκια χτύπαγαν κόκκινο. Η χημεία των ηθοποιών, το καλογραμμένο σενάριο, η καταπληκτική σκηνοθεσία, τα όμορφα τοπία και φυσικά οι συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών, συνετέλεσαν στο αποτέλεσμα αυτό.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, λοιπόν, περνάει δύσκολες ώρες. Με εγκεφαλικό στο νοσοκομείο ο Σταμάτης Γκάβαλης, ο οποίος εκλέχθηκε Περιφερειακός σύμβουλος Εύβοιας στις εκλογές της 26ης Μαϊου, με τον συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου.

Οι δυο τους διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις εδώ και χρόνια και η είδηση που έσκασε αναπάντεχα χθές έχει αναστατώσει τον ηθοποιό.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την ώρα που οδηγούσε στη περιοχή της Νεάπολης με αποτέλεσμα μάλιστα να προκληθεί ελαφρύ ατύχημα.
Μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο στο «Aττικόν Νοσοκομείο» όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου