Σοφία Αλιμπέρτη: Το συμβάν που την τρόμαξε και πούλησε το σπίτι της στην Αράχωβα

Η Σοφία Αλιμπέρτη διατηρούσε μέχρι πριν από λίγα χρόνια πολυτελές σπίτι στην Αράχωβα, όμως αποφάσισε να το πουλήσει έπειτα από ένα ιδιαίτερα δυσάρεστο περιστατικό.

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια Σοφία Αλιμπέρτη, που πλέον έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αγαπάει πολύ την Αράχωβα.

Κατά το παρελθόν επισκεπτόταν συχνά την ορεινή κωμόπολη της Βοιωτίας. Ήταν ο αγαπημένος της χειμερινός προορισμός.

Μάλιστα, από το 2010 είχε αποκτήσει ένα υπέροχο σαλέ στην περιοχή. Η τελευταία φορά κατά την οποία βρέθηκε στο χειμερινό θέρετρο, ήταν το 2014, μαζί με τον τότε σύντροφό της, Μάνο Κουτσοφιό.

Πάντως, από το 2011 είχε λάβει την απόφαση να βάλει πωλητήριο στο σπίτι.

Είχε προηγηθεί ένα άσχημο συμβάν. Συγκεκριμένα, στην όμορφη πέτρινη κατοικία εισέβαλαν διαρρήκτες. Κατάφεραν να κλέψουν πολύτιμα αντικείμενα και ηλεκτρικές συσκευές.

Το γεγονός αυτό τρόμαξε την Αλιμπέρτη. Φοβόταν να πηγαίνει στο σπίτι, το οποίο βρισκόταν σε απομονωμένο σημείο, με συνέπεια να αισθάνεται ανασφάλεια.

Έτσι, ανέθεσε σε μεσίτη να βρει αγοραστή για το σπίτι, κάτι το οποίο συνέβη λίγο αργότερα.

Τα τελευταία χρόνια η Αλιμπέρτη ζει μόνιμα στην Πάρο, τον τόπο καταγωγής του πρώην συζύγου της, Γιάννη Πάριου. Κατοικεί σε ένα ξεχωριστό σπίτι, το οποίο μοιράζεται με τους δύο γιους της, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Νικόλα, όταν εκείνοι επισκέπτονται το νησί των Κυκλάδων.

Κατά καιρούς τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της έχουν δημοσιοποιήσει φωτογραφίες από το minimal σπίτι, το οποίο συνδυάζει την παράδοση και τις σύγχρονες τάσεις.

Το χρώμα που επικρατεί είναι το λευκό, το οποίο δένει αρμονικά με το ξύλο. Το σπίτι διαθέτει τεράστιο και καλόγουστο σαλόνι.

Παράλληλα, η ηθοποιός που μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δραστηριοποιείται και επαγγελματικά στο νησί. Έχει ανοίξει τις δικές της επιχειρήσεις.

Δημιούργησε ένα εκπληκτικό καφέ στη Νάουσα, το «Fotis Art Cafe», το οποίο βρίσκεται δίπλα στο κύμα και έχει εκπληκτική θέα.

Άνθρωπος από το προσωπικό της περιβάλλον έχει πει πως η Αλιμπέρτη «έχει αφοσιωθεί σε αυτό το μαγαζί και το αποκαλεί το τρίτο της παιδί»!

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία