Σόμπολος: “Τέτοιο δεν έχουμε ζήσει – Είναι το έγκλημα του αιώνα” [vid]

“Άστραψε και βρόντηξέ” ο γνωστός δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος, ο οποίος στάθηκε στο στυγερό έγκλημα στην Πάτρα

“Άστραψε και βρόντηξέ” ο γνωστός δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος, ο οποίος στάθηκε στο στυγερό έγκλημα στην Πάτρα και στις αποκαλύψεις που βγαίνουν φως από τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου και μετά.

«Εγώ από τα όσα παρόμοια περιστατικά με παιδοκτονίες -τέτοιο δεν έχουμε ζήσει. Είναι το έγκλημα του αιώνα, Δεν είδα ποτέ ζευγάρι να μονιάζει. Πάντα σφάζονται μετά τη σύλληψη και ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλο. Δεν θυμάμαι περιστατικό που να είναι μαζί» είπε αρχικά και συνέχισε: «Έχουμε περιστατικά παλαιότερα που εμπλέκεται ο ένας και όχι και οι δύο» είπε και τόνισε πως στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα «οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και αποκαλυπτικότατες όσο περνάνε οι μέρες».

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο Πάνος Σόμπολος αναφέρθηκε και σε περιστατικά με παιδοκτονίες: «Ένα από τα αρκετά, σε χωριό της Πελοποννήσου. Έθαψε τα δύο παιδάκια του ζωντανά μαζί με τη σύζυγο και έλεγε στους συγχωριανούς πως τα παιδιά τα έδωσε στην Αθήνα. Πάντως το ένα ήταν 18 μηνών και το άλλο 4 μηνών.

Και έλεγε πως το πήγε στην Αθήνα και το έδωσε και το άλλο σε έναν Αμερικάνο. Τελικά εξιχνιάζεται η υπόθεση και βρισκόμαστε εμείς στην αναπαράσταση. Τον ρωτήσαμε γιατί το έκανε και είπε πως το παιδί ήταν άρρωστο που δεν είχε τίποτα. Σε άλλο χωριό της Πελοποννήσου, 23 χρονών η κόρη, 49 η μάνα. Έμεινε έγκυος η κόρη. Την δηλητηρίασε η μάνα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Το κορίτσι πέθανε και η μάνα το δηλητηρίασε για να μην γίνει ρεζίλι στο χωριό».

Όσο για τη συνέντευξη με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη απαντά: «είναι η συνέντευξη που παίζει στα κανάλια όλες αυτές τις ημέρες, οι αστυνομικοί απομαγνητοφώνησαν τη συνέντευξη και προχώρησαν στη έρευνα, τους βοήθησε πάρα πολύ. Εγώ ήταν με πήρε και μου είπε μπαμπά τα κατάφερα και του λέω πως τους φέρθηκε και μου είπε με ανθρωπιά με σεβασμό και έκανα όλες τις ερωτήσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα