Σκληρά σχόλια από Γερμανού κατά Λιάγκα-Τι είπε πάλι ο Γιώργος και προκάλεσε ΠΑΝΙΚΟ!

Τη σκληρή απάντησή της στην έντονη κριτική που ασκήθηκε στο Battle Of Couples από την εκπομπή «Πρωινό ANT1» και συγκεκριμένα από τον Βαγγέλη Περρή έδωσε μέσα από το «Καλύτερα δε γίνεται» η Ναταλία Γερμανού. «Νομίζω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να έχει τη γνώμη του και κανένας δεν είναι υποχρεωμένος να του…. αρέσει το Battle Of Couples. Με ξένισε λίγο αυτός ο φανατισμός του “πρέπει επειγόντως να σταματήσει η προβολή του”. Αυτά λίγο τα υπερβολικά εγώ δεν τα μπορώ και επίσης θεωρώ ότι το να κοροϊδέψεις όσο θέλεις μια εκπομπή, είτε λέγεται Bachelor είτε λέγεται Βattle of the Couples είτε λέγεται Survivor, είναι περισσότερο δουλειά των σατιρικών εκπομπών. Του Μουτσινά, των Αρβύλα, κλπ.

Δεν βλέπω δηλαδή με ποιο σκεπτικό ένα πρωινό ή ένα μεσημεριανό είναι η δουλειά μας να ασκήσουμε δριμεία κριτική εναντίον προγραμμάτων άλλου καναλιού. Κι μένα πολλές φορές πολλά προγράμματα δεν μου αρέσουν.

Και του δικού μου καναλιού και του ΣΚΑΪ και του STAR και του ΑΝΤ1. Δεν έχω βγει ποτέ από την εκπομπή να πω “τι σκουπίδι είναι αυτό; Ντροπή και αίσχος! Πετάξτε το αυτή τη στιγμή”. Δεν είναι η δουλειά μας να το κάνουμε. Υπάρχουν τηλεκριτικοί και σατιρικές εκπομπές να το κάνουν φύλλο και φτερό αν θέλουν».

 

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα