Σκιάθος: Οι τουρμπίνες του αεροσκάφους έστειλαν τουρίστρια για μπάνιο

Η τουρίστρια ήθελε να βιντεοσκοπήσει από πολύ κοντά την απογείωση  ενός αεροσκάφους της Transavia, το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν αυτό που περίμενε

Συνεχίζουν να αγνοούν τις προειδοποιήσεις και τη σήμανση οι τουρίστες στη Σκιάθο για τον κίνδυνο ατυχήματος κατά την προσγείωση -και κυρίως απογείωση- των αεροσκαφών.

Ωστόσο αυτοί, προκειμένου να βιώσουν αυτή την αναμφισβήτητα πρωτόγνωρη εμπειρία, δεν πτοούνται να προσεγγίσουν τα αεροσκάφη στον χώρο του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν πολλές φορές… ατυχήματα.

Αυτή τη φορά μία τουρίστρια δελεάστηκε από το να βιντεοσκοπήσει από πολύ κοντά την απογείωση  ενός  αεροσκάφους της Transavia, το αποτέλεσμα όμως ήταν να τα κάνει κυριολεκτικά θάλασσα!

Στο βίντεο  που εξασφάλισε  το  skiathoslife.gr, φαίνεται η εν λόγω  κυρία  να παρασύρεται  από το ωστικό κύμα που προκάλεσαν οι τουρμπίνες του αεροσκάφους και να «προσγειώνεται»  στη θάλασσα!

Για καλή της τύχη γλίτωσε τον τραυματισμό, αλλά όχι και τη …βουτιά!

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα