Σκάνδαλο! Σάλος με την ακραία κακοποιητική συμπεριφορά αρχισυντάκτη μπροστά στα μάτια της ξανθιάς παρουσιάστριας!

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες σε τηλεοπτικό σταθμό για την ακραία κακοποιητική συμπεριφορά που ασκεί αρχισυντάκτης στους δημοσιογράφους της εκπομπής με την ανοχή ξανθιάς παρουσιάστριας.

Η παρουσία των δημοσιογράφων στην εν λόγω εκπομπή είναι ένας καθημερινός ατελείωτος εφιάλτης με τους περισσότερους από αυτούς να φεύγουν με κλάματα από το γραφείο του αρχισυντάκτη λόγω της λεκτικής βίας που δέχονται.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iciao.gr τις τελευταίες ώρες το θέμα έχει φτάσει στην διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού που δεν γνώριζε το παραμικρό μέχρι στιγμής για τα όσα συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της εκπομπής.

Ο εν λόγω αρχισυντάκτκς και κατά το παρελθόν σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό είχε απασχολήσει και πάλι με την ακραία κακοποιητική συμπεριφορά του με τον αρμόδιο διευθυντή τότε να τον καλεί σε εξηγήσεις κάνοντας του σοβαρές συστάσεις για την συμπεριφορά του. Μάλιστα του είχε μεταφερθεί  πως την επόμενη φορά που θα υπάρξει παράπονο για την συμπεριφορά του θα απολυθεί χωρίς αποζημίωση.

Τις τελευταίες εβδομάδες στα τηλεοπτικά πηγαδάκια υπήρχαν οι φήμες πως ο συγκεκριμένος κύριος ο οποίος ήταν και βοηθός αρχισυντάκτη σε εκπομπή αλλού καναλιού στην ίδια όμως ζώνη… κάνει κυριολεκτικά στρατιωτικά γυμνάσια στους δημοσιογράφους της εκπομπής μιλώντας τους με απαξιωτικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τους ίδιους, την επαγγελματική τους ικανότητα ακόμα και για τις οικογένειές τους.

Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερο σοκ είναι ότι περιστατικά λεκτικής βίας εναντίον των δημοσιογράφων έχουν γίνει παρουσία της ξανθιάς παρουσιάστριας της εκπομπής η οποία πάρα το γεγονός πως μέσα από τις δημόσιες τοποθετήσεις της έχει μιλήσει κατά της κακοποίησης και του bullying στον επαγγελματικό χώρο… δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τα όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια της.

Είναι τέτοιες οι διαστάσεις που έχει πάρει το γεγονός που οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές όλων αυτών των γεγονότων έχουν απενεργοποιήσει τα σχόλια στα προσωπικά του social media θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αποτρέψουν τον οποιοδήποτε να τους στοχοποιήσει στα μάτια των τηλεθεατών αλλά και των followers.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια καλύπτει στο 100% τον αρχισυντάκτη της αφού παρά τις συστάσεις του καναλιού να απολυθεί εκείνη ζήτησε και κατάφερε να παραμείνει στο πλευρό της και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία