Σία Κοσιώνη: Τα παιχνίδια με τον γιο της λίγη ώρα πριν εμφανιστεί στο δελτίο ειδήσεων

Η Σία Κοσιώνη μπορεί να είναι μια εξαιρετική και αφοσιωμένη επαγγελματίας. Ο ΣΚΑΪ και η παρουσίαση του κεντρικού δεκτίου ειδήσεων την αναγκάζουν να περνά αρκετές ώρες στη δουλειά της.

Η Σία Κοσιώνη, ωστόσο, φροντίζει πάντα σε πρώτο πλάνο να βάζει την οικογένειά της. Και κυρίως τον γιο της Δήμο, καρπό του έρωτά της με τον δήμαρχο Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ προσπαθεί να αφιερώνει στον μικρό Δήμο όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο γίνεται. Μια και θεωρεί πως πρέπει να είναι παρούσα σε όλες τις φάσεις της ζωής του, ειδικά τώρα που βρίσκεται σε μια αρκετά ευαίσθητη ηλικία. Ώστε να μην υπάρχουν κενά στη σχέση μητέρας και γιου.

Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που παίρνει τον γιο της και στη δουλειά της. Μια τέτοια μέρα ήταν και η σημερινή αφού μετά το σχολείο, η Σία Κοσιώνη πήρε τον γιο της μαζί της στο γραφείο όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν μερικές αγκαλιές πριν εκείνη βγει στο δελτίο ειδήσεων.
Μάλιστα, η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε και μια σχετική φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram γράφοντας, «Απ’ το σχολείο στο γραφείο!».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία