Σέρρες: Έκλεβαν καλώδια και πηνία από μετασχηματιστές αφήνοντας ολόκληρους οικισμούς χωρίς νερό

Σέρρες: Σε περισσότερα από 75.000 ευρώ υπολογίζεται η ζημιά από τη δράση σπείρας που ειδικευόταν σε κλοπές από μετασχηματιστές ρεύματος του ΔΕΔΔΗΕ

Σε περισσότερα από 75.000 ευρώ υπολογίζεται η ζημιά από τη δράση σπείρας που ειδικευόταν σε κλοπές από μετασχηματιστές ρεύματος του ΔΕΔΔΗΕ, σε αγροτικές περιοχές των Σερρών.

Από την αστυνομία ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή τεσσάρων ατόμων, τα οποία κατηγορούνται ότι από τις αρχές του έτους έως τον Αύγουστο διέπραξαν συνολικά 22 «χτυπήματα», αφαιρώντας από τους μετασχηματιστές πηνία και καλώδια.

«Η εγκληματική τους δράση είχε ως αποτέλεσμα να διακόπτεται η παροχή ρεύματος στα κοινοτικά αντλιοστάσια, με συνέπεια να εμποδίζεται η άρδευση αγροτεμαχίων και η ύδρευση των οικισμών» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικοί κατάσχεσαν ένα αυτοκίνητο, το οποίο φαίνεται να χρησιμοποιούσε η σπείρα για τη μεταφορά των κλοπιμαίων, όπως επίσης πλήθος μεταλλικών τμημάτων από μετασχηματιστές.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα