Σελένα Γκόμεζ: «Ελπίζω να παντρευτώ και να γίνω μαμά»

Το ενδεχόμενο να απομακρυνθεί από τον χώρο της υποκριτικής προκειμένου να δημιουργήσει οικογένεια φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά η Σελένα Γκόμεζ.

Η σταρ του σινεμά Σελένα Γκόμεζ δήλωσε πρόθυμη να αποχαιρετήσει το Χόλυγουντ για να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια.

Όπως αποκάλυψε η ίδια σε επεισόδιο του podcast «Giving Back Generation», αυτό που τελικά θα την κάνει ευτυχισμένη είναι να παντρευτεί και να γίνει μητέρα.

Μάλιστα, τόνισε ότι θέλει να απομακρυνθεί από την υποκριτική για να επικεντρωθεί στην προσωπική της ζωή.

«Ελπίζω να παντρευτώ και να γίνω μαμά», είπε η 30χρονη στις Ρακέλ Στίβενς και Άσλεϊ Κουκ, με τις οποίες είναι εδώ και πολλά χρόνια φίλη.

Και πρόσθεσε: «Τελικά είμαι κουρασμένη από όλα αυτά, οπότε μάλλον θα αφιερώσω το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου στη φιλανθρωπία».

Στη συνέχεια, εξομολογήθηκε ότι θέλει να γίνει μητέρα κάτι που κατάλαβε βλέποντας την 8χρονη ετεροθαλή αδερφή της Γκρέισι Έλλιοτ Τίφι να μεγαλώνει.

«Παρακολουθώ αυτό το μικρό άτομο να μεγαλώνει σε άνθρωπο. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο.

Αισθάνομαι κατά κάποιον τρόπο σαν γονιός, παρόλο που δεν είμαι. Θέλω να απολαμβάνω τη ζωή όπως την απολαμβάνει εκείνη», είπε χαρακτηριστικά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Γκόμεζ είχε πει ότι θα ήθελε σίγουρα να κάνει τέσσερα παιδιά.

Τον Οκτώβριο του 2008, η Γκόμεζ ονομάστηκε εκπρόσωπος της UNICEF για την εκστρατεία Trick-or-Treat. Μέσω αυτής ενθάρρυνε τα παιδιά να μαζέψουν χρήματα το Halloween ώστε να βοηθήσουν άλλα παιδιά σε όλο τον κόσμο.

Η ίδια δήλωσε ότι ήταν πολύ ενθουσιασμένη ενθαρρύνοντας παιδιά να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο. Τον Αύγουστο του 2009 έγινε η νεότερη πρέσβειρα της UNICEF.

Στην πρώτη της επίσημη αποστολή, ταξίδεψε στην Γκάνα για να δει από κοντά τις αντίξοες συνθήκες διαβίωσης των ευάλωτων παιδιών που στερούνται αγαθά ζωτικής σημασίας, όπως καθαρό νερό, τροφή, εκπαίδευση και υγειονομική περίθαλψη.

Επίσης τις επόμενες δύο χρονιές (2009-2010) ονομάστηκε ξανά εκπρόσωπος της UNICEF για την εκστρατεία Trick-or-Treat.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία