Σε τακτική δικάσιμο οι οκτώ για την ένταση σε διαδήλωση στο λιμάνι

Σε τακτική δικάσιμο που ορίστηκε για τον προσεχή Ιούνιο, παραπέμφθηκαν να δικαστούν οι οκτώ συλληφθέντες για την ένταση που σημειώθηκε στην κινητοποίηση του ΠΑΜΕ,

Σε τακτική δικάσιμο που ορίστηκε για τον προσεχή Ιούνιο ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκαν να δικαστούν οι οκτώ συλληφθέντες για την ένταση που σημειώθηκε στην κινητοποίηση του ΠΑΜΕ, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Μετά την εξέλιξη αυτή αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για βία κατά υπαλλήλων (αντίσταση), απείθεια, σωματική βλάβη, ελευθέρωση κρατουμένου, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κ.ά. Ανάμεσά τους, σύμφωνα με τους συνηγόρους τους, είναι δύο μέλη της Κ.Ε. του ΚΚΕ, ενώ οι υπόλοιποι είναι εργάτες και φοιτητές.

Έξω από τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση συμπαράστασης στους συλληφθέντες με τη συμμετοχή εργατικών σωματείων προσκείμενων στο ΠΑΜΕ, φοιτητών κ.ά.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα