Σασμός – τρίτη βόμβα: Έκλεισε νέα μεταγραφή! Ποιος αγαπημένος ηθοποιός είπε το ναι

Ακόμα μία μεταγραφή-έκπληξη στον Σασμό. Η σειρά του Alpha μας προϊδεάζει για έναν ακόμη πιο δυνατό δεύτερο κύκλο και αυτό φυσικά ικανοποιεί απόλυτα τους φαν της.

Στον Σασμό, όπως σας αποκαλύψαμε, η πρώτη… εισβολή είναι εκείνη του Στέλιου Μάινα. Ο οποίος επιστρέφει στην Κρήτη προκειμένου να εκδικηθεί για τους φόνους του Πέτρου και του Άγγελου. Είναι ο Παύλος Βρουλάκης, ξάδελφος του Μάρκου, πατέρα της Αργυρώς, τον οποίο σκότωσε ο Βασίλης Σταματάκης, ο άνδρας της Καλλιόπης.

Όλοι θεωρούν ότι ο Παύλος είναι νεκρός, έχει πνιγεί στη θάλασσα, όμως η αλήθεια είναι διαφορετική. Και η Καλλιόπη σοκάρεται με την εμφάνισή του, αφού είναι σίγουρη ότι εκείνος σκότωσε τον άνδρα της μέσα στη φυλακή.

Η δεύτερη εισβολή είναι του Γιώργου Γεροντιδάκη, ο οποίος είναι άρτι αφιχθείς από το Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο «Μελέτης» από τις Μέλισσες θα παίξει τώρα έναν κόντρα ρόλο από αυτόν που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτή τη φορά θα είναι εμ το μέρος του νόμου. Θα υποδυθεί έναν αστυνομικό. Μάλιστα, θα ζήσει ένα μεγάλο έρωτα, χωρίς μέχρι τώρα να έχει γίνει γνωστό αν θα είναι ο άνδρας που θα αλλάξει τη ζωή της Στέλλας ή της Θοδώρας.

Η τρίτη έκπληξη που περιμένει τους φαν της σειράς του Alpha είναι η είσοδος ενός ακόμη αγαπημένου ηθοποιού. Ο λόγος για τον Δημήτρη Αλεξανδρή, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την εταιρεία παραγωγής.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο Αλεξανδρής θα είναι ουσιαστικά ο διάδοχος του… Καραπάνου στον Σασμό. Ένας ακόμη παράνομος που θα έχει βέβαια μπροστά εταιρείες βιτρίνα για να καλύπτει τις πραγματικές δουλειές του. Και ποιες είναι αυτές; Το εμπόριο όπλων. Θα πρόκειται για έναν πολύ σκληρό άνθρωπο, αδίστακτο, που δεν αποκλείεται να μπει κι αυτός στη φυλακή.

Ο Αλεξανδρής είχε εμφανιστεί τελευταία φορά στην τηλεόραση στο Λόγω Τιμής: 20 χρόνια μετά και ασχολήθηκε πολύ με το θέατρο τα τελευταία χρόνια.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία