Σασμός: συμμαχία γυναικών για να παντρέψουν τη Μαρίνα με τον Αντώνη

Επιχείρηση «γάμος Μαρίνας» ξεκινά στη σειρά Σασμός. Ο Αντώνης θέλει να επισημοποιήσει τη σχέση του με την αγαπημένη του, αλλά τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι. Άλλωστε, δεν ήταν ποτέ στην αγάπη αυτού του ζευγαριού.

Οι εξελίξεις τρέχουν και επιθυμία των τηλεθεατών στη σειρά Σασμός είναι να δούμε κουφέτα προτού τελειώσει ο πρώτος κύκλος της σειράς του Alpha. Όπως σας αποκαλύψαμε, ο Αντώνης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της μόνιμης επιστροφής της Μαρίνας από τα Γιάννενα στην Κρήτη και της έκανε πρόταση γάμου.

Η Μαρίνα τον αγαπάει αλλά σκέφτεται πάρα πολλά. Και γι’ αυτό τον λόγο είναι διστακτική. Άλλα τα ήθη και έθιμα σε ένα μικρό χωριό της Κρήτης και αυτό την κάνει να μη λέει ακόμα το «ναι».

Οι πιέσεις στη Μαρίνα είναι έντονες και πλέον δεν προέρχονται μόνο από τον Αντώνη. Η Κατερίνα, η παπαδιά και η γιαγιά Ειρήνη, κάνουν συμμαχία. Ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να πείσουν τη Μαρίνα να κάνει το επόμενο βήμα με τον Αντώνη. Θα τα καταφέρουν;

Οι δυο γυναίκες θα αναγκαστούν ακόμη και να συνωμοτήσουν προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Βλέποντας ότι η Μαρίνα είναι πολύ διστακτική αν και αγαπάει πολύ τον Αντώνη αναλαμβάνουν δράση.

Θα αναγκαστούν να πουν ακόμη και ψέματα για να τα καταφέρουν

Την αγαπούν πάρα πολύ και θέλουν να τη δουν ευτυχισμένη. Το δικαιούται αφού είναι μία πολύ πονεμένη γυναίκα που της αξίζει να χαμογελά από τώρα και στο εξής.

Μπορεί η Μαρίνα αρχικά να είναι απόλυτη αλλά με τον καιρό και τις έντονες πιέσεις των δύο γυναικών θα αρχίζει να αλλάζει γνώμη. Και τελικά θα πει το μεγάλο ναι στον έρωτα της ζωής της που δεν είναι άλλος από τον Αντώνη.

Το αγαπημένο ζευγάρι του κοινού θα κάνει το επόμενο βήμα και θα επισημοποιήσει την σχέση του φέρνοντας έτσι λίγο χαρά και στους ίδιους αλλά και σε αυτούς που τους αγαπούν.

Έτσι, η Κατερίνα και η γιαγιά Ειρήνη θα καταφέρουν να βγάλουν εις πέρας αυτή την αποστολή στη σειρά του Alpha! Το ζευγάρι θα κάνει μια νέα αρχή και θα επισημοποιήσει την σχέση του.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία