Σασμός spoiler: «Μαρίνα, θα είμαι πάντα εδώ για σένα»

Ο Αντώνης στη σειρά Σασμός κάνει την έκπληξη στη Μαρίνα και πάει στα Γιάννενα για να την επισκεφθεί. Περνούν μέρες ηρεμίας και ξεγνοιασιάς μαζί. Ο Αντώνης δεν θέλει όμως μόνο λίγες ημέρες δίπλα στην αγαπημένη του.

Σασμός spoiler: «Μαρίνα, θα είμαι πάντα εδώ για σένα».

Η δίκη του Αστέρη για τη δολοφονία του Πετρή πλησιάζει και όλοι οι χαρακτήρες θα συναντηθούν ξανά. Ο Αντώνης βλέπει ξανά τη Μαρίνα ύστερα από αρκετό καιρό και αρπάζει την ευκαιρία να εξομολογηθεί τα συναισθήματά του. Δεν θέλει να μένει άλλο μακριά από τη Μαρίνα, είναι ο μεγάλος και ανεκπλήρωτος έρωτάς του.

Η Μαρίνα είναι καταρρακωμένη στη δίκη. Ξαναζεί το θάνατο του μονάκριβου γιου της από την αρχή. Αυτή η τραγωδία της στοίχισε πραγματικά και δεν ξέρει πως να αντιδράσει. Από τη μία θέλει να θρηνήσει, να φωνάξει και από την άλλη πρέπει να σταθεί δυνατή για την κόρη της, την Αργυρώ.

Η Μαρίνα βιώνει ξανά μία τραγωδία. Η αιματηρή βεντέτα συνεχίστηκε και ο πόνος του χαμού ενός παιδιού δεν περνάει τόσο απλά. Μπορεί να αποφάσισε να μείνει μακριά από τον τόπο που την πόνεσε πολύ, αλλά δεν υπάρχει μέρα που να μην κλαίει για τον Πέτρο της.

Ο Αντώνης προσπαθεί να σταθεί δίπλα στην Μαρίνα και να τη στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί. Είναι η γυναίκα της ζωής του και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει πολύ. Αποτελεί τη μεγάλη αγάπη του και τη νοιάζεται πραγματικά.

Δεν θα αργήσει να της αποκαλύψει ότι θα την περιμένει για όσο καιρό χρειαστεί. Θα είναι πάντα εκεί γι’ αυτή, όποτε θέλει ένα στήριγμα, μία αγκαλιά, ένα τρυφερό χάδι.

Ο Αντώνης τονίζει στη Μαρίνα ότι αυτοί οι δύο θα είναι μαζί στο τέλος και θα καταφέρουν να τα ξεπεράσουν όλα. Η παγωμένη καρδιά της Μαρίνας ζεσταίνεται ξανά κι ο έρωτάς τους ανθίζει ξανά.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία