Σασμός spoiler: γιατί ο Γεράσιμος ερευνά το παρελθόν της Στέλλας

Ένας έρωτας φαίνεται πως φουντώνει στη σειρά Σασμός. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, ο Γεράσιμος και η Στέλλα θα έρθουν πολύ κοντά. Αφού τόσο ο αστυνόμος όσο και η δικηγόρος δείχνουν εντυπωσιασμένοι ο ένας με τον άλλον.

Σασμός spoiler: γιατί ο Γεράσιμος ερευνά το παρελθόν της Στέλλας.

Εκείνος από την έντονη προσωπικότητά της και την ομορφιά της και εκείνη από τη γοητεία του και τις γνώσεις του. Δεν θα αργήσουν να δείξουν τα αισθήματά τους. Οι δυο τους σύντομα θα έρθουν πάρα πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον.

Ποια θα είναι η αφορμή, όμως, για να γνωριστούν Στέλλα και Γεράσιμος στη σειρά; Αλλά και γιατί ο Γεράσιμος θα κάνει έρευνα για το παρελθόν της πανέμορφης δικηγόρου;

Με αφορμή μία μήνυση εις βάρος του, ο Γεράσιμος πολύ σύντομα θα χρειαστεί τις υπηρεσίες μιας πολύ καλής δικηγόρου της Κρήτης. Με σκοπό να αναλάβει την υπόθεσή του και να τον απαλλάξει. Έτσι θα γνωριστούν Γεράσιμος και Στέλλα.

Και οι δυο ήρωες θα έρθουν αρκετά κοντά διαπιστώνοντας κιόλας στην πορεία πως έχουν και πολλά κοινά μεταξύ τους.

Ωστόσο, ο Γεράσιμος στην πορεία αυτής της σχέσης που θα δημιουργήσει με την Στέλλα, θα ξεκινήσει μία έρευνα που την αφορά. Καθώς θα μάθει στοιχεία από το παρελθόν με σκοπό να του λυθούν κάποια ερωτηματικά.

Ο ίδιος έχει αντιληφθεί πως η δικηγόρος επισκέπτεται συχνά τον ισοβίτη Καραπάνο και θέλει να μάθει πώς συνδέεται μαζί του και αν έχουν παρελθόν οι δύο τους.

Αυτή κατά βάση θα είναι και η αφορμή που θα την προσεγγίσει αλλά στη συνέχεια θα καταλάβει πως νιώθει και κάτι παραπάνω γι’ αυτήν. Με την Στέλλα να νιώθει το ίδιο καθώς και εκείνη θα γοητευτεί από την παρουσία του.

Πόσο μέλλον θα έχει αυτή η σχέση του Γεράσιμου και της Στέλλας θα έχει διάρκεια ή θα είναι κάτι σύντομο;

iciao.gr

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία