Σασμός: Ο Μύρωνας επιστρέφει για να σταθεί στην Άσπα! Θα «ξυπνήσει» ο έρωτάς τους;

Μία από τις πλέον τραγικές μορφές στον Σασμό όσο πλησιάζουμε στο τέλος του πρώτου κύκλου θα είναι η Άσπα. Το ένα χτύπημα διαδέχεται το άλλο και η ηρωίδα θα είναι ράκος ψυχολογικά.

Στον Σασμό, η αποφυλάκιση του Κώστα θα αποδειχθεί πραγματικός εφιάλτης για την Άσπα. Η οποία βρίσκεται ήδη σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας της κατάστασης της Αργυρώς. Η ξαδέλφη της αργοπεθαίνει κι εκείνη την κοιτά να… σβήνει, χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα. Και ο εφιάλτης συνεχίζεται με τον πρώην σύζυγό της.

Ο Κώστας συνεχίζει να την παρενοχλεί, ενώ έφτασε στο σημείο να τη χαστουκίσει ξανά. Μάλιστα συνεχίζει τις απειλές κι εκείνη νιώθει να πνίγεται. Ο τρόμος επέστρεψε στη ζωή της.

Ο Άγγελος, θέλοντας να την βλέπει ευτυχισμένη, της εγγυάται πως δεν θα πάθει ξανά κακό. Αμέσως, τρέχει στον Κώστα, ζητώντας του να μείνει μακριά από την αγαπημένη του. Ο Κώστας εξοργίζεται από το θράσος του, θολώνει και τον δολοφονεί εν ψυχρώ. Όλοι στην Κρήτη καταρρέουν και θρηνούν.

Αμέσως μετά το άγριο φονικό ο Κώστας εξαφανίζεται. Οι υποψίες πέφτουν πάνω στους Σταματάκηδες εξαιτίας της κόντρας που υπήρχε με την αγορά του χωραφιού. Όμως η αλήθεια δεν θα αργήσει να βγει στην επιφάνεια. Ο Κώστας συνεχίζει να κρύβεται και η Άσπα καταρρέει.

Από τη μία θρηνεί τον χαμό του αγαπημένου της που γκρέμισε όλα τα όνειρα της ηρωίδας για μία ήρεμη κι ευτυχισμένη ζωή. Από την άλλη ο φόβος δεν την εγκαταλείπει, αφού φοβάται ότι μετά τον Άγγελο ο Κώστας θα προσπαθήσει να σκοτώσει κι εκείνη.

Η Άσπα, στο τέλος της πρώτης σεζόν της σειράς του Alpha, θα υποφέρει αρκετά. Μέσα της κάτι έχει σπάσει και δεν μπορεί να εμπιστευτεί κανέναν. Ο Κώστας έχει εξαφανιστεί για να γλιτώσει, ενώ ο άνθρωπός της βρίσκεται στο χώμα…

Ο Μύρωνας θα τρέξει ξανά στο πλευρό της. Αφού ο έρωτάς του για την ηρωίδα δεν έχει σβήσει. Θα θελήσει να την παρηγορήσει, να την κάνει να χαμογελάσει ξανά. Ένα πολύ όμορφο ειδύλλιο θα ξεκινήσει μεταξύ των δύο. Θα καταφέρει να κρατήσει;

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία