Σασμός: η Στέλλα αποκαλύπτει τα πάντα στον Καραπάνο για τον Γεράσιμο

Η αστυνομία στον Σασμό ψάχνει με όλα τα μέσα να βρει τον Καραπάνο, μετά την απόδρασή του από τις φυλακές. Είναι για εκείνους θέμα τιμής για να τον συλλάβουν. Αν και ξέρουν ότι ακόμη κι αν τον βρουν, ο βαρυποινίτης δύσκολα θα πέσει ζωντανός στα χέρια τους.

Στον Σασμό, ο Καραπάνος κρύβεται στο βουνό και έχει τα δικά του ατού. Ξέρει ότι η Στέλλα και ο Μαθιός του χρωστάνε από τη δίκη του Αστέρη και θα κάνουν τα πάντα για να ξεπληρώσουν την υποχρέωση που του έχουν.
Η Στέλλα από τη στιγμή που έχει δεχθεί να τον βοηθήσει, κάνει τα πάντα, για να τον προστατεύσει, κρυφά από τις αρχές. Ο Μαθιός πό την πλευρά του, του δίνει το σπιτάκι του στο βουνό που το ξέρουν λίγοι, προκειμένου να κρυφτεί, μέχρι να οργανώσει την επόμενη κίνησή του.
Ο μεγάλος στόχος αυτής της απόδρασης, είναι να βγάλει ο Καραπάνος από τη μέση τον αστυνόμο Γεράσιμο. Ο οποίος στέκεται εμπόδιο στα επικίνδυνα πλάνα του. Η κόντρα τους από την αρχή είναι πολύ μεγάλη και τώρα κορυφώνεται. Βέβαια, ο Καραπάνος δεν γνωρίζει ακόμα ότι ο Γεράσιμος είναι ο γιος του που ψάχνει τόσα χρόνια.
Η εντολή του βαρυποινίτη στα τσιράκια του είναι σαφέστατη για τον Γεράσιμο: πρέπει οπωσδήποτε να βγει από τη μέση. Μόλις η Στέλλα αντιληφθεί πως ο Βλάσης θέλει να σκοτώσει το ίδιο του το παιδί, αναλαμβάνει δράση στη σειρά του Alpha. Λίγο πριν η κρυψώνα του αποκαλυφθεί, τον ενημερώνει πως ο Γεράσιμος είναι το παιδί που ψάχνει τόσο καιρό..
Ο Καραπάνος καταρρέει με το άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης. Και τρέχει για να πάρει πίσω την εντολή που έδωσε στους ανθρώπους του. Προσπαθεί να εμποδίσει τα τσιράκια του, αλλά είναι αργά. Μία σφαίρα προορίζεται για τον Γεράσιμο, με τις «ευχές» του Καραπάνου. Για να το αποτρέψει, ο Βλάσης μπαίνει μπροστά και δέχεται εκείνος τη σφαίρα.
Σώζει τον γιο του αλλά εκείνος και ξεψυχά. Η Στέλλα, άθελά της, γράφει το τέλος του αδίστακτου εγκληματία. Του ανακοινώνει την φρικτή αλήθεια, ανατρέποντας όλη την ιστορία. Πατέρας και γιος θα έχουν έναν έντονο διάλογο, λίγο πριν το τέλος, όπως αποκαλύπτει το youfly.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία