Σασμός: Η μεγάλη επιστροφή που φέρνει τα πάνω κάτω στη σειρά

Μία μεγάλη επιστροφή φέρνει τα πάνω κάτω στον Σασμό. Και αλλάζει όλα τα δεδομένα στη ζωή των ηρώων αλλά και στα εγκλήματα που παραμένουν ανεξιχνίαστα.

Στον Σασμό, ένας από τους ήρωες μπορεί να έφυγε, αλλά άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στη σειρά του Alpha. O Μύρωνας ετοιμάζεται για εντυπωσιακό comeback. Και αυτή τη φορά όχι μόνο για λίγα επεισόδια. Ειδικά στον δεύτερο κύκλο ο ρόλος του θα είναι κάτι παραπάνω από κομβικός.

Ο Μύρωνας (Δημήτρης Μαμιός) γυρίζει για να μείνει στον Σασμό, αποφασισμένος να τελειώσει με τη μεγάλη εκκρεμότητα που έχει. Και ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η ανακάλυψη του δολοφόνου του Σταματή Σταματάκη. Υπάρχει όμως και άλλη μία εκκρεμότητα. Ο λόγος για την Άσπα.

Όπως θα δούμε λίγο πριν από το τέλος του πρώτου κύκλου, η Άσπα βυθίζεται στον πόνο και το πένθος. Η ζωή της αλλάζει ριζικά αφού ο αγαπημένος της Άγγελος πέφτει νεκρός. Θα δολοφονηθεί και μάλιστα άγρια. Η ηρωίδα δεν μπορεί να διαχειριστεί την απώλειά του. Νιώθει ότι η ζωή της έχει καταστραφεί, αφού ο Άγγελος ήταν το στήριγμά της, ο άνθρωπος που πίστευε ότι θα ήταν κοντά του για πάντα.

Ο Μύρωνας έρχεται για να δώσει λύσεις. Και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά του. Ο φόνος του Στεφανή παραμένει ανεξιχνίαστος και ο Μύρωνας πάντα έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του τον Μαθιό. Και θα προσπαθήσει με έξυπνες και μεθοδικές κινήσεις να τον ρίξει στη φάκα. Το έργο του είναι δύσκολο, αλλά θα έχει την αμέριστη στήριξη του Αντώνη. Ο οποίος τον θεωρεί δεξί του χέρι, έπειτα από την απώλεια του Γεράσιμου.

Επιπλέον ο ήρωας έχει να αντιμετωπίσει και την πληγωμένη καρδιάς της Άσπας μετά το φευγιό του Άγγελου. Ο Μύρωνας δεν την έχει ξεπεράσει και θέλει πάση θυσία να νιώθει πως η Άσπα είναι ασφαλής και ευτυχισμένη.

Έτσι λοιπόν οι δυο τους θα κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και σίγουρα η ζωή τους θα αλλάξει ολοκληρωτικά. Ενώ μέχρι να δούμε αυτό το ταίριασμα οι ανατροπές θα είναι πολλές.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία