Σασμός: η Μαρίνα ετοιμάζεται να δώσει το νεφρό της για να σώσει την Αργυρώ

Η αγωνία χτυπάει κόκκινο στον Σασμό σχετικά με την υγεία της Αργυρώς. Η κατάστασή της συνεχώς επιδεινώνεται και επικρατεί συναγερμός στην οικογένεια των Βρουλάκηδων.

Στον Σασμό η ζωή της Αργυρώς κρέμεται από μία κλωστή. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει, αντιλαμβάνεται ότι έχει κάτι σοβαρό. Αλλά όσο κι αν θέλει να το κρύψει, στο τέλος δεν τα καταφέρνει.

Ο Άγγελος, ως γιατρός, καταλαβαίνει από την πρώτη στιγμή ότι η αδελφή του κινδυνεύει. Και η ανένδοτη στάση του είναι εκείνη που την οδηγεί στο νοσοκομείο. Εκεί της γίνονται κατεπείγουσες εξετάσεις και τα αποτελέσματα προκαλούν σοκ.

Η Αργυρώ πάσχει από βαριάς μορφής νεφροπάθεια και πρέπει να βρεθεί δότης και να μπει άμεσα στο χειρουργείο. Διαφορετικά κινδυνεύει άμεσα να φύγει από τη ζωή.

Ο Άγγελος πληροφορείται τα αποτελέσματα και όλα γύρω του καταρρέουν. Την ίδια ώρα η Μαρίνα παθαίνει σοκ. Δεν μπορεί να διανοηθεί καν ότι υπάρχει πιθανότητα να χάσει και το άλλο παιδί της μετά τον Πετρή.

Τελικά, η επιστροφή τους στην Κρήτη, αντί για χαρά έφερε κι άλλα προβλήματα, ακόμη πιο σοβαρά. Οι Βρουλάκηδες αναζητούν πλέον συμβατό δότη για να χαρίσει με το νεφρό του ζωή στην Αργυρώ.

Η Μαρίνα ανακοινώνει στον Άγγελο πως θα δώσει το νεφρό της, ακόμη κι αν αυτό είναι επικίνδυνο για την ίδια, στη σειρά Σασμός. Ο Άγγελος, προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία όλων, της αναφέρει πως πρέπει πρώτα να δουν εάν είναι συμβατή.

Μετά από εξετάσεις, ο γιατρός ενημερώνει την οικογένεια πως η Μαρίνα δεν είναι η κατάλληλη, για να δώσει το νεφρό της στην Αργυρώ. Οι έρευνες για συμβατό δότη ξεκινούν.

Ο Αστέρης πληροφορείται για αυτή την άσχημη εξέλιξη και τρελαίνεται. Θέλει να βοηθήσει τη γυναίκα της ζωής του, με κάθε κόστος. Έτσι, πηγαίνει για εξετάσεις, με σκοπό να δει εάν είναι ο ίδιος συμβατός για την Αργυρώ. Μήπως τελικά ήρθε η ώρα να υπάρξει ο πολυπόθητος σασμός ανάμεσα στις δύο οικογένειες;

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία