Σασμός: έρχεται η συνάντηση Αστέρη – Αργυρώς στην Κρήτη

Οι εξελίξεις αναμένονται συγκλονιστικές στη σειρά  Σασμός και όλοι περιμένουν πώς και πώς το ζευγάρι της σειράς να έρθει επιτέλους τετ α τετ. Μία συνάντηση που θα προκαλέσει όλο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών

Οι Βρουλάκηδες είναι ανάστατοι στη σειρά Σασμός, αφού η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης επιδεινώνεται ραγδαία. Η κατάσταση δείχνει πλέον μη αναστρέψιμη και η Μαρίνα αφήνει τα Γιάννενα για να επιστρέψει στην Κρήτη και να μείνει στο πλευρό της γιαγιάς.

Η Μαρίνα βλέπει την κατάσταση της γιαγιάς Ειρήνης και ζητάει από την Αργυρώ να επιστρέψει στην Κρήτη για να είναι κι εκείνη δίπλα της. Το ζευγάρι παίρνει την μεγάλη απόφαση: Η Αργυρώ και ο Σταύρος επιστρέφουν στην Κρήτη.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Αστέρης βρίσκεται διαρκώς σε πανικό, στη σειρά του Alpha. Η Αργυρώ δεν θέλει να αφήσει την μητέρα της μόνη. Μάλιστα, επιθυμεί να βρίσκεται κοντά στην γιαγιά της, στις δύσκολες αυτές στιγμές. Έτσι, ζητάει από τον Σταύρο να την ακολουθήσει σε αυτό το μεγάλο της ταξίδι.

Ο Σταύρος, αν και έχει στα Γιάννενα την επιχείρηση και τη δουλειά του, δέχεται να ακολουθήσει την αγαπημένη του στο νησί της. Ο λόγος που τον κάνει να πει το ναι, είναι οι επικίνδυνες δραστηριότητες του Βαγγέλη, οι οποίες βάζουν σε κίνδυνο όλη την οικογένεια.

Οι Βρουλάκηδες ενώνονται ξανά, με την γιαγιά Ειρήνη να πετάει στα ουράνια από τη χαρά της. Μόνο που, αυτή η χαρά δεν θα κρατήσει για πολύ. Ο Αστέρης θα συναντηθεί με την Αργυρώ στην Κρήτη, με τα έντονα συναισθήματά τους να παίρνουν φωτιά.

Κανείς από τους δύο δεν μπορεί να κρύψει αυτή την φλόγα που σιγοκαίει. Η Αργυρώ τον αποφεύγει, όμως μέσα της γνωρίζει πως ο άνθρωπος αυτός θα έχει πάντοτε μία θέση στη ζωή της… Η μοιραία αυτή συνάντηση στο νησί, προβλέπεται συγκλονιστική.

Πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ; Ο Αστέρης είναι έτοιμος να τη σφίξει στην αγκαλιά του.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία