Σασμός: «Αργυρώ, θέλω διαζύγιο! Δεν πάει άλλο»

Η Αργυρώ στον Σασμό δείχνει πλέον ότι αφήνει πίσω της τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της. Τα νέα είναι ευχάριστα μετά την επέμβαση και τη σωτήρια παρέμβαση του Αστέρη ο οποίος της δώρισε το νεφρό του.

Στον Σασμό η Βρουλάκη συνέρχεται και πλέον μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να δει το μέλλον της με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Κι ενώ όλοι περίμεναν ότι τα πράγματα θα γίνονται όλο και καλύτερα για εκείνη στις σχέσεις της με αγαπημένα πρόσωπα, συμβαίνει το αντίθετο.

Η σχέση της με τον Σταύρο δείχνει ότι οδεύει με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδο. Αυτή η περιπέτεια της υγείας της Αργυρώς αντί να τους ενώσει, τους απομάκρυνε ακόμη περισσότερο. Και θα παρθεί τελικά η απόφαση ότι θα είναι καλύτερα να χωρίσουν.

Ο Σταύρος θα κάνει πρώτος την αρχή, ζητώντας διαζύγιο από την Αργυρώ, στη σειρά του Alpha. Μετά το επιτυχημένο χειρουργείο, το χαμόγελο δεν έρχεται στην καθημερινότητά τους. Η Αργυρώ παραμένει απόμακρη και σκεπτική, διχάζοντας τον σύντροφό της, ο οποίος δεν ξέρει πλέον τι πρέπει να κάνει. Αφού αυτή που βλέπει μπροστά του δεν είναι η Αργυρώ που ερωτεύτηκε παράφορα και παντρεύτηκε στα Γιάννενα.

Όσο οι μέρες περνούν, ο Σταύρος συνειδητοποιεί ότι δεν θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά της

Η Αργυρώ είναι και θα είναι ερωτευμένη με τον πρώην της, τον Αστέρη. Μάλιστα, όταν η απάτη του Αστέρη έρχεται στο φως, τίποτα δε μένει ως έχει.

Η Αργυρώ και ο Σταύρος μαθαίνουν την αληθινή ταυτότητα του Χρήστου. Ο Σταύρος εκνευρίζεται, σε αντίθεση με την Αργυρώ, η οποία μπαίνει σε σκέψεις. Όταν κατανοεί και αποδέχεται πως δεν θα μπορέσει να μείνει μακριά από τον άνθρωπο που αγάπησε τόσο. Και τον αγάπησε όσο κανέναν άλλον.

Ο Σταύρος, βλέποντας την Αργυρώ να απομακρύνεται όλο και περισσότερο, αποφασίζει να της ζητήσει διαζύγιο. Αφού δεν αντέχει άλλο να καταπιέζεται, ούτε να παλεύει να την κάνει ευτυχισμένη. Συνειδητοποιεί πως η Αργυρώ δεν θα γίνει ποτέ ολοκληρωτικά δική του.

Έτσι, το ζευγάρι αυτό χωρίζει άδοξα. Ο Σταύρος μαζεύει τα πράγματά του κι επιστρέφει στα Γιάννενα, πλάι στον αδελφό του. Ενώ η Αργυρώ μένει πίσω, προσπαθώντας να βάλει την καρδιά της σε μια τάξη. Άραγε θα καταφέρει να συγχωρήσει τον Αστέρη; Θα μάθει ότι εκείνος της έσωσε τη ζωή; Θα είναι ξανά μαζί;

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία