Σάσα Μπάστα: «Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ο Θέμης που ξέρω θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο»

Η Σάσα Μπάστα παρουσιάζει διαφορετική εικόνα για τον Θέμη Αδαμαντίδη σε σχέση με αυτήν που προκύπτει από την καταγγελία της συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση.

Η τραγουδίστρια Σάσα Μπάστα συνεργαζόταν με τον Θέμη Αδαμαντίδη και μάλιστα είχαν προγραμματισμένη συναυλία την ημέρα της σύλληψής του.

Με δηλώσεις της στο σάιτ okmag αναφέρθηκε στο πώς έχει βιώσει η ίδια τον λαϊκό τραγουδιστή αλλά και τη σχέση του με τη γυναίκα που τον κατήγγειλε. «Με τον Θέμη Αδαμαντίδη έχουμε συνεργαστεί όχι μόνο στο ‘Εμπατή North’ που ήμασταν τώρα, την ίδια μέρα είχαμε και προγραμματισμένη κοινή εμφάνιση στη Λαμία.

Και εμείς το μάθαμε τελευταία στιγμή. Ωστόσο, επειδή είναι πολλά τα χρόνια και συνεργασίας και φιλίας, είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι και εκτιμώ με μια τεράστια καριέρα. Αυτός ο άνθρωπος ουδέποτε θα μπορούσα να σκεφτώ καν θα προβεί σε τέτοιου είδους πράξεις.

Γιατί είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος που βοηθάει, που στηρίζει και ένας άνθρωπος ο οποίος χωρίς να το ‘φωνάζει’ βοηθάει και ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ο Θέμης που ξέρω θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, ένας τόσο ήρεμος άνθρωπος.

Προφανώς και καταδικάζω οποιαδήποτε τέτοια μορφή βίας αλλά τον Θέμη και τον άνθρωπο που ξέρω δεν μπορεί να το κάνει αυτό», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Σαφώς την είχα ζήσει αυτή τη σχέση. Στη συνεργασία που είχαμε στο ‘Εμπατή North’ ήταν μαζί και η Βαρβάρα. Προφανώς και όταν κλείνει η πόρτα του δωματίου και του σπιτιού του καθενός δεν μπορούμε να ξέρουμε τι γίνεται.

Αυτό το οποίο μπορώ να πω σίγουρα είναι πως ήταν ένα ζευγάρι που ήταν πολύ ερωτευμένοι. Τώρα το τι γινόταν μετά το μαγαζί αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω. Ούτε εγώ ούτε κανείς».

Η Μπάστα συμπλήρωσε: «Αυτό που λέω γενικά είναι πριν βγάλουμε συμπεράσματα για έναν καλλιτέχνη με τόσο τεράστια καριέρα, καλύτερα να εξετάζουμε όλες τις παραμέτρους».

Αναφορικά, τέλος, με το ενδεχόμενο να κληθεί να καταθέσει στο δικαστήριο, η Μπάστα δήλωσε: «Δεν ήμουν κολλητή του, ήμουν συνεργάτιδα. Σίγουρα αν μου το ζητήσει θα είμαι εκεί».

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία