Η Ιωάννα Τούνη δεν υπάρχει! Γυρνάει πλάτη και σπέρvει πανικό!

Η Ιωάννα Τούνη είναι ένα πλάσμα από άλλο πλανήτη! Έχει ένα από τα ωραιότερα και πιο καλοσχηματισμένα κορμιά της ελληνικής σόου-μπιζ, με καμπύλες που δεν μπορείς να ξεχάσεις. Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, στον πρώτο κύκλο προβολής του και έφτασε πολύ κοντά στην νίκη.

Είναι πολύ δυναμική και εκρηκτική προσωπικότητα, που δεν αποκαλύπτει την Αχίλλειο πτέρνα της. Φαίνεται ένα πλάσμα όλο κέφι, χαρά και μια ιδιαίτερη τρέλα, που πολλές φορές παρεξηγείται από κάποιους.

Πίσω όμως από αυτό το πρόσωπο η Ιωάννα κρύβει έναν καλά κρυμμένο εαυτό, ευαίσθητο, σοβαρό και φυσικά πολλοί που την θεωρούν αφελή, θα πρέπει να μάθουν πως η Ιωάννα έχει τελειώσει το Παιδαγωγικό τμήμα και μάλιστα στα 4 χρόνια!

Η Ιωάννα λοιπόν είναι ακομπλεξάριστη και δείχνει όλες τις πτυχές του εαυτού της. Κάποιες από αυτές είναι χιουμοριστικές, άλλες ξέγνοιαστες και άλλες αθεράπευτα….αισθnσιακές!

Μία από τις τελευταίες λοιπόν σας δείχνουμε εδώ. Θαυμάστε την!

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα