Σαμοθράκη: Μετέτρεψαν εκκλησία σε… ξενοδοχείο

Σαμοθράκη: Την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στα Θερμά επέλεξαν ως κατάλυμα για τις διακοπές τους τουρίστες στο νησί της Σαμοθράκης

Την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στα Θερμά επέλεξαν ως κατάλυμα για τις διακοπές τους τουρίστες στο νησί της Σαμοθράκης.

Σε ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, σύμφωνα με όσα αναφέρει το voria.gr, εκφράζοντας τη λύπη της, κάνει λόγο για κατάπτωση που δημιουργεί στη Σαμοθράκη ο ιδιότυπος αυτός τουρισμός, ο οποίος εκτός από τις ιδιοκτησίες και τη δημόσια αιδώ, δεν σέβεται πλέον ούτε τα ιερά και όσια της τοπικής παραδόσεως των κατοίκων.

Η Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι πρόκειται για βεβήλωση του ναού αυτού και ότι τέτοιου είδους καταλήψεις αποτελούν δείγμα μιας κατάστασης που χρονίζει και συνεχίζει ανεξέλεγκτα το καταστροφικό της έργο.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα