ΣΑΛΟΣ: Η Νικολέττα Ράλλη ξαπλώνει και φοράει ΜΟΝΟ το…Ιδρώσαμε!

Η Νικολέττα Ράλλη είναι μία από τις γυναίκες που σίγουρα αξίζει να αναφέρουμε. Εκτός από ηθοποιός και παρουσιάστρια, είναι μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα, που ξεσηκώνει τα πλήθη σε όλα τα επίπεδα. Οι άνδρες όταν βρίσκονται κοντά της παίζουν με τη φλόγα, αφού και μόνο η παρουσία της, τους…ιδρώνει!

Η μελαχρινή καλλονή έχει ασχοληθεί με το modeling, ενώ το 2005 μετά την κατάκτηση του τίτλου της Β’ Μις Ελλάς στον Διαγωνισμό Ομορφιάς ANT1 εκπροσώπησε την χώρα μας σε μεγάλο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς που διοργανώθηκε στην Κίνα όπου εκεί πήρε την πρωτιά για την Ελλάδα με τον τίτλο Miss Queen Tourism International 2005.

Το επόμενο διάστημα έμεινε για λίγο στην Κίνα μετά τη νίκη της και ασχολήθηκε επαγγελματικά με το modeling δουλεύοντας για διάφορες εταιρίες.

Πρόκειται για μια σπάνιας ομορφιάς γυναίκα και δεν χάνει ευκαιρία να το…δείχνει!

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου