Σάκης Αρναούτογλου: Χαλάει ο καιρός τις επόμενες μέρες – Έρχεται ψυχρή εισβολή

Αλλάζει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, λόγω ψυχρής εισβολής από τη βόρεια Ευρώπη

Τα τερτίπια συνεχίζει ο καιρός, καθώς ενώ βρισκόμαστε σχεδόν στα μέσα Απριλίου, η Άνοιξη κάνει …επιλεκτικές εμφανίσεις.

Μία “κατεβασιά” ψυχρού αέρα από τη Βόρεια Ευρώπη θα αλλάξει το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού, από την Κυριακή, σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη Σάκη Αρναούτογλου, ο οποίος θα επιστρέψει στα δελτία καιρού από τη Μεγάλη Δευτέρα, καθώς νόσησε από κορωνοϊό και παραμένει με εντολή ιατρού στο σπίτι του, τουλάχιστον έως και την προσεχή Παρασκευή.

«Ανοιξιάτικα ζεστός ο καιρός μέχρι και το Σάββατο, όμως από την Κυριακή και μετά μια “κατεβασιά” κρύου αέρα από τη βόρεια Ευρώπη θα πρέπει να απασχολήσει αρχικά τη βόρεια Ελλάδα και τις αρχές τις Μεγάλης Εβδομάδας και την υπόλοιπη, ανατολική κυρίως χώρα», γράφει ο Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του στο Facebook.

Σε άλλη ανάρτηση του, ο προγνώστης καιρού γράφει για τον καιρό τις επόμενες ημέρες. «Καλός θα παραμείνει ο καιρός και την Πέμπτη, θα συννεφιάσει από τα δυτικά την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στα νότια και την Κυριακή κυρίως στα κεντρικά και βόρεια (θα δούμε τις επόμενες ημέρες πόσο αξιόλογες θα είναι) όπου θα σημειωθούν και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Μακεδονίας και τη Θράκης πάνω κυρίως από τα 800-1000μ, με τους ανέμους να ενισχύονται στα πελάγη στα 5-6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά στα 7-8 μποφόρ».

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα