Sabahat Skincare

Sabahat Skincare
Sabahat σημαίνει ομορφιά στα αραβικά. Και αυτό ακριβώς πρεσβεύει το Sabahat Skincare: την πραγματική ομορφιά που βγαίνει από μέσα προς τα έξω. Αυτή που δημιουργείται όταν μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου, φροντίζοντάς τον όπως του αξίζει.
Έτσι, δημιουργήθηκε και η ιδέα αυτής της επιχείρησης. Φτιάχνοντας φυσικά χειροποίητα προϊόντα περιποίησης δέρματος, από 100% φυσικές πρώτες ύλες, εστιάζοντας πρώτα στην ποιότητα των συστατικών που τα δομούν και μετά στην αισθητική του τελικού προϊόντος.
Από τη συσκευασία και τον σχεδιασμό μέχρι το άρωμα και τις ιδιότητες του κάθε προϊόντος ξεχωριστά, καταλαβαίνεις αμέσως ότι πρόκειται για προϊόντα περιποίησης που θα βάλεις στην καθημερινότητά σου και θα σε “ανταμείψουν” κατάλληλα.
Τα σαπούνια έχουν ως βάση το βιολογικό ελαιόλαδο και συνδυάζονται με άλλα, υψηλής ποιότητας έλαια βάσεις (jojoba, argan, rosehip), αιθέρια έλαια, βότανα και άργιλους, ανάλογα με τον σκοπό για τον οποίο προορίζεται το κάθε προϊόν.
Δώσε στο δέρμα σου την απαραίτητη προσοχή & αυτό θα είναι το μεγαλύτερο “όπλο” σου!

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία