Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι δήλωνε ο Μάνος Δασκαλάκης την ώρα που τη συνέλαβαν

«Αν δεν πάρω απάντηση από αρμόδιο, δεν μπορώ να πω κάτι άλλο» δήλωνε ο Μάνος Δασκαλάκης, λίγο αφότου οι αστυνομικοί έκαναν προσαγωγή στη Ρούλα Πισπιρίγκου που λίγο αργότερα κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης τους Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης αποκάλυψε στον Alpha ότι μετά την αποκάλυψη της είδησης ότι η ουσία κεταμίνη ευθύνεται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας συνομίλησε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Δεν γνωρίζω κάτι. Μαζί μιλάγαμε πριν λίγο» είπε, προσθέτοντας ότι όσο μιλούσαν βρισκόταν στην Πάτρα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή που μίλησαν, ο ίδιος δεν γνώριζε κάτι για επικοινωνία τις με τις αρχές.

Πάντως ο ίδιος δεν θέλησε να σχολιάσει την είδηση του εντοπισμού της κεταμίνης. «Δεν υπάρχει σχόλιο. Όταν θα βγει ο ιατροδικαστής να το πει, θα έχετε σχόλιο» είπε, προσθέτοντας ότι αν δεν υπάρξει κάποια ανακοίνωση από επίσημο φορέα, ο ίδιος αρνείται να πιστέψει κάτι.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου