Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα πρώτα λόγια της λίγο πριν οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η ίδια, λίγο πριν από τη μεταγωγή της στον Κορυδαλλό, μίλησε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, αποκαλύπτοντας μάλιστα, ότι η ίδια δεν περίμενε να βρεθεί στη φυλακή.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου»

«Ήμουν σχεδόν βέβαιη ότι θα πήγαινα σπίτι μου. Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Θα αποδειχθεί η αλήθεια. Δεν υπάρχουν στοιχεία. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω στη φυλακή» είπε στο Star.

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη:

«Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε με πιστεύει ο Μάνος και μίλησε εναντίον μου».

Νωρίτερα, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε ότι όντως, η φυλακή την φοβίζει. Εξέφρασε και σε εκείνον τους προβληματισμούς της, όταν έμαθε ότι θα προφυλακιστεί.

«Σε εμένα είπε ότι τη φοβίζει (η φυλακή), δεν είναι το πιο ασφαλές σημείο να βρίσκεται ο καθένας πόσο μάλλον η Ρούλα με την αρνητική δημοσιότητα. Έχουμε υποβάλλει αίτημα να προαυλίζεται μόνη της».

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε, ότι στο άκουσμα της προφυλάκισης, «λύγισε, ξέσπασε σε κλάματα και λυγμούς»…

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η στενή της φίλη αποκαλύπτει την εμμονή της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου όπως αποκαλύπτει η στενή της φίλη στην Κατερίνα Καινούργιου είχε εμμονή με την πεθερά της όλα αυτά τα χρόνια.

Στενή φίλη της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψη με ποιο πρόσωπο είχε εμμονή όλο αυτό το διάστημα.

«Η Ρούλα από την πρώτη στιγμή πίστευε ότι η πεθερά της, της έχει κάνει μάγια. Ότι έχει κάνει κάτι και έχει δέσει το Μάνο πάνω της. Ότι τέλος πάντων έβλεπε παντού ως αιτία του κακού την πεθερά της.

Από την άλλη η πεθερά, που ναι ήταν πολύ γνωστή, γύριζε τα κουπάκια, έλεγε το φλιτζάνι δηλαδή ερχόντουσαν μέχρι και από την Αθήνα για να τους πει. Κάποιες φορές γινότανε παρέλασε στο σπίτι.

Δεν ήθελε τη Ρούλα, αν δεν υπήρχε η εγκυμοσύνη, το πρώτο παιδί δηλαδή, αυτός ο γάμος δεν επρόκειτο να γίνει ποτέ. Αυτές οι δύο γυναίκες λοιπόν, διεκδικούσαν τον ίδιο άντρα, τον Μάνο.

Η πεθερά ήθελε να τον έχει στα φουστάνια της και η Ρούλα ήθελε να της τον πάρει.

Ήτανε και λίγο μεγαλύτερη, ήταν και τσαούσα τη θεωρούσαν τότε και όλο αυτό οδηγούσε σε προβλήματα με εντάσεις και καβγάδες.

Από την πρώτη στιγμή η Ρούλα πίστευε ότι η πεθερά της, της έχει κάνει κάτι επειδή ήξερε τα φλιτζάνια κι όλα αυτά και δεν μπορεί να ισιώσει ο γάμος. Θυμάμαι έλεγε δεξιά κι αριστερά ότι η πεθερά μου μού έχει κάνει μάγια, ότι η πεθερά μου με κυνηγά και με μελετά, ότι έβρισκε πότε το ένα και πότε το άλλο. Της είχε γίνει εμμονή.
Όταν τύχαινε οτιδήποτε στραβό, κάτι άσχημο, μια κακιά στιγμή, οτιδήποτε, η Ρούλα τα έριχνε στην πεθερά. Όλο αυτό προκαλούσε μια πολύ μεγάλη ένταση στο ζευγάρι μεταξύ τους.
Από την άλλη η πεθερά της έκανε πίσω τα τελευταία χρόνια. Σταμάτησε να ασχολείται με όλα αυτά και σταμάτησε και να παρεμβαίνει.
Βέβαια θα μου πείτε τώρα έβλεπε ότι το παιδί της έφυγε από το γάμο ουσιαστικά. Όμως κάθε φορά η Ρούλα έλεγε ότι για όλα φταίει η πεθερά της. Αυτό είχε μπει μέσα στο μυαλό της και δεν μπορούσε κανείς να της το βγάλει.
Νομίζω ότι αυτό ήταν που την οδηγούσε πότε από ‘δω και πότε από ‘κει, να παίρνει συμβουλές, να κάνει πράγματα, να ψάχνει συνεχώς γι’ αυτά. Για όλα αυτά».

 

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία