Ρούλα Πισπιρίγκου: Σοκαρισμένος ο δικηγόρος της με την αποκάλυψη στον αέρα εκπομπής

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού με την κατηγορία ότι δολοφόνησε την ίδια της την κόρη χορηγώντας της ένεση κεταμίνης.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Σοκαρισμένος ο δικηγόρος της με την αποκάλυψη στον αέρα εκπομπής

Η Ρούλα Πισπιριγκου βρίσκεται στο επίκεντρο συγκλονιστικών αποκαλύψεων σχετικά με όλα όσα γινόντουσαν στο σπίτι της στην Πάτρα και μετά τρία της κορίτσια τα οποία όπως όλα δείχνουν έχουν βρει μαρτυρικό θάνατο.

Ο συνήγορος της Ρούλας τι σπυρί που βρέθηκε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα και αναφέρθηκε στους χαμένους κωδικούς των email της ενώ ξεκαθάρισε πως η πελάτισσα του συνεργάζεται κανονικά με εκείνον και με τις διωκτικές αρχές ώστε να βρεθεί η αλήθεια πίσω από τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας και το ποιος τελικά χορήγησε την ουσία και θα μείνει στο κορίτσι

«Γράφεται ότι δε συνεργάζεται η κατηγορούμενη με τις αρχές σε ότι έχει να κάνει τους κωδικούς των mail της. Εμείς έναν κωδικό είχαμε, αυτόν του κινητού της τηλεφώνου τον οποίο είχαμε εισφέρει στις αρχές από την πρώτη ημέρα. Δεν έχουμε κωδικούς για την ηλεκτρονική διεύθυνση γιατί δεν είναι δικό μας αυτό το email. Ανήκει στον κύριο Δασκαλάκη…. Όπως σε πολλές οικογένειες συμβαίνει, ένας έχει μια ηλεκτρονική διεύθυνση και αυτή χρησιμοποιούν όλοι. Δεν έχουμε τους κωδικούς για το email.

Βγήκαν στην επιφάνεια αποτελέσματα έρευνας του λογαριασμού αυτού, επομένως για να μπορέσουν να κάνουν την έρευνα αυτή, ο λογαριασμός δεν είναι κλειδωμένος»

Όταν στον αέρα της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα Γιώργος Παπαδάκης ενημέρωσε τον συνήγορο της Ρούλας πισπιρίγκου ότι υπάρχουν καταγραφές από την Ελληνική Αστυνομία σχετικά που έχει κάνει η πελάτισσα του μέσω Διαδικτύου αλλά της έχει διαγράψει ο Όθωνας Παπαδόπουλος έδειχνε να ξαφνιάζεται με την συγκεκριμένη αποκάλυψη Και δήλωσε πως θα ελέγξει αυτά που μόλις άκουσε για να δει αν αληθεύουν ή όχι

«Η αναφορά ότι έχει κρύψει αναζητήσεις είναι κάτι που ακούω πρώτη φορά από εσάς. Θα το ελέγξω για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει»

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία