Ρούλα Πισπιρίγκου: Πώς αντέδρασε στα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης;

Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τη σχέση τους μίλησε χθες ο Μάνος Δασκαλάκης σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Φως στο Τούνελ και στην Αγγελική Νικολούλη. Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” κι ανέφερε πως η ίδια δεν έχει να σχολιάσει κάτι.

«Είναι ειλικρινής η περιγραφή του Μάνου Δασκαλάκη κι είναι όμοια με αυτήν που έχει δώσει σε προγενέστερο χρόνο και παρουσιάζεται σε κάποια σημεία ως στοργική κι υπερπροστατευτική μητέρα. Είναι ειλικρινές αυτό που λέει ότι η Ρούλα ήταν ιδανική στον ρόλο της μητέρας. Οι περιγραφές που δίνει για την εξέλιξη της σχέσης τους είναι πανομοιότυπες με αυτές που έχει δώσει και η ίδια η Ρούλα. Μέσα στη φυλακή έχει χάσει έξι κιλά… Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σε κατάσταση πίεσης που δεν έχει διάθεση να φάει.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πληροφορήθηκε για αυτά που είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξη κι είχε δει το trailer. Δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο. Αυτό που απασχολεί την κατηγορουμένη είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζει» είπε ο κ. Όθων Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου