Ρούλα Πισπιρίγκου: Ολοκλήρωσε την απολογία της – Τι είπε για την ημέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Μετά από τέσσερις ώρες ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία απαντούσε σε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας,

Μετά από τέσσερις ώρες ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία απαντούσε σε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας, και πιο συγκεκριμένα για το εάν είχε αποπειραθεί να κόψει το νήμα της ζωής της κόρης της από τον Απρίλιο του 2021.

Όπως αναφέρει εκ νέου στο υπόμνημα της αρνείται στο σύνολό της την κατηγορία που τις αποδίδεται. Εντύπωση προξενεί δε το γεγονός πως κάθε φορά που μιλά για το άτυχο 9χρονο αγγελούδι, την αναφέρει ως “τζωρτζίνα μου”.

Η κατηγορουμένη έδωσε τη δική της εκδοχή για τη νέα κατηγορία, αυτή της απόπειρας ανθρωποκτονίας που απαγγέλθηκε πριν από λίγες ημέρες σε βάρος της. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας της οδηγήθηκε και πάλι στη φυλακή, αφού δεν τίθεται θέμα δεύτερης προφυλάκισης της για την ίδια υπόθεση.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της κατηγορουμένης, Όθωνα Παπαδοπουλο κατατέθηκε υπόμνημα ενώ στις ερωτήσεις που της τέθηκαν «η κατηγορούμενη απάντησε με τρόπο αναλυτικό, σαφή και ξεκάθαρο, δίνοντας διευκρινίσεις για το χρόνο των συμβάντων».

Κατά την υπεράσπιση, «δεν υπάρχουν ευθύνες των γιατρών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, υπήρξε ένα καρδιολογικό πρόβλημα αναγόμενο σε παθολογικά αιτία. Η πράξη δεν περιλαμβάνεται με σαφή τρόπο στο κατηγορητήριο».

Η απόπειρα ανθρωποκτονίας για την οποία απολογήθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου, αφορά όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας τον Απρίλιο του 2021. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που αντέκρουσε η Ρούλα Πισπιρίγκου, όλα όσα οδήγησαν τότε, στο να καταστεί μη αναστρέψιμη η βλάβη (τετραπληγία), στο 9χρονο παιδί, ήταν εγκληματικές ενέργειες της ίδιας της μητέρας του.

Υπενθυμίζεται, ότι η δίωξη για το δεύτερο κακούργημα που βαρύνει την 33χρονη, ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργο Νούλη.

Σήμερα, η κατηγορούμενη προσήλθε προκειμένου να απαντήσει στο ερώτημα της ανακρίτριας Χριστίνας Σαλάππα, για το εάν είχε αποπειραθεί να κόψει το νήμα της ζωής της κόρης της από τον Απρίλιο του 2021, όταν το παιδί νοσηλευόταν, χωρίς παθολογικά ευρήματα, στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Όπως ήταν αναμενόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνήθηκε τη νέα αυτή συμπληρωματική κατηγορία που της αποδίδεται, δηλαδή της τέλεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας. Το ίδιο είχε πράξει, άλλωστε, και όταν η ανακρίτρια την είχε ρωτήσει, κατά την αρχική απολογία της, για το επεισόδιο στο νοσοκομείο της Πάτρας, που είχε ως αποτέλεσμα η 9χρονη να καταστεί τετραπληγική.

«Μέχρι και τώρα δεν πήρα απάντηση τι είδους κρίση έπαθε το παιδί στις 11-04-2021. Απλά μου είπαν ότι την επανέφεραν στη ζωή και ότι είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή. Απλώς δεν ήξεραν την αιτία της ανακοπής αυτής. Λόγω αυτού του περιστατικού το παιδί υπέστη εγκεφαλοπάθεια», ήταν η απάντηση που είχε δώσει η Ρούλα Πισπιρίγκου τον περασμένο Απρίλιο στην ανακρίτρια, όταν ακόμη το περιβόητο αυτό επεισόδιο στο εν λόγω νοσοκομείο δεν είχε αποτιμηθεί ποινικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα