Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι πρώτες εικόνες μέσα από το κελί της

Οι πρώτες εικόνες μέσα από το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης η κατηγορουμένη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της, μεταφέρθηκε και κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο κελί απομόνωσης, στον πρώτο όροφο, στην ΣΤ’ πτέρυγα, προκειμένου να μην έρθει σε επαφή με τις άλλες κρατούμενες, οι οποίες κατέστησαν σαφές πως η Πισπιρίγκου είναι ανεπιθύμητη.

Η κατηγορουμένη θα προαυλίζεται και θα τρώει μόνη της.

Τα πρώτα πλάνα από το ειδικά διαμορφωμένο κελί της Πισπιρίγκου αποτελούν γεγονός, με την εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» του OPEN να μοιράζεται τις πρώτες εικόνες.

Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει, το εν λόγω κελί έχει όλες τις ανέσεις, συν τηλεόραση, την οποία η κατηγορουμένη ζήτησε με το που πέρασε την πόρτα των φυλακών.

Την ίδια ώρα, τόσο η 33χρονη όσο και η μητέρα και η αδερφή της θεωρούν πως δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος της και πως η αποφυλάκισή της είναι θέμα χρόνου. Όπως έγινε γνωστό, η εν διαστάσει σύζυγος του Μάνου Δασκαλάκη έκλαψε μόνο όταν πέρασε την πόρτα του κελιού της.

pagenews.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΝΤΙΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ

Είμαι απόφοιτη της Πάντειου και αγαπώ πολύ την δημοσιογραφία, θα ήθελα μέσα απο τα κείμενα μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτεται ο κόσμος. Λατρεύω τα σκυλιά και ειδικά τον αγαπημένο μου Μίσα