Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος καταθέτει κατα της Ρούλας

Μέρα με τη μέρα και ώρα με την ώρα ολοένα και έρχονται στο φως νεα στοιχεία για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, αφού οι πρώτες  πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης θα καταθέσει εναντίον της συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία έχει προφυλακιστεί για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης τους.

Ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα αναμένεται πιθανόν και αύριο, Τετάρτη (6/4) να περάσει την πόρτα της ανακρίτριας για να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας, ενώ θα λάβει και γνώση της δικογραφίας.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα του tempo24, ο 30χρονος τις αμέσως επόμενες ώρες θα βρεθεί ενώπιον της 18ης Ανακρίτριας για να δηλώσει παράσταση προς υπεράσπιση της κατηγορίας (πολιτική αγωγή).

Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι η 33χρονη θα βρει αντιμέτωπο τον άλλοτε αγαπημένο της σύζυγο, στην κατηγορία που αντιμετωπίζει για ανθρωποκτονία από πρόθεση της μικρής Τζωρτζίνας.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια προαναγγελθείσα απόφαση, αφού από την ημέρα της σύλληψής της Ρούλας Πισπιρίγκου στις 30 Μαρτίου, ο Μάνος Δασκαλάκης, αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, έδωσε το στίγμα του, διαχωρίζοντας τη θέση του και στρεφόμενος εναντίον της, μέσα από δηλώσεις του σε δημοσιογράφους.

Με την κίνησή του αυτή, ο Μάνος Δασκαλάκης αποκτά πλήρη πρόσβαση στη δικογραφία και παρίσταται στο σύνολο της υπόθεσης με την ιδιότητα του διαδίκου.

iciao.gr

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΕΜΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Έκανα το χόμπι μου επάγγελμα. Από μια ταπεινή blogger αποφάσισα να γίνω αρθρογράφος και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει μαθήματα για να γίνω και δημοσιογράφος. Αγαπώ την φύση και προτιμώ την φύση απο την βοή της πόλης. Μεγάλη μου επιθυμία κάποια στιγμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα σπίτι μέσα στην φύση όπου θα ζω με ηρεμία