Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: Ζήτησαν τουλάχιστον 5 φορές από τους γιατρούς να γίνει η νεκροτομή στην Πάτρα

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονται στο επίκεντρο συνεχών αποκαλύψεων σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών τους. Στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το απόγευμα της Τετάρτης, αποκαλύφθηκε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης, αμέσως μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ζήτησαν από γιατρούς του νοσοκομείου τουλάχιστον 5 φορές να μη γίνει η νεκροτομή του παιδιού στην Αθήνα, αλλά στην Πάτρα.

Ειδικευόμενος παιδίατρος του Παίδων Αγλαΐας Κυριακού, περιγράφει στο Live News τα εξής:

«Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι δέκα λεπτά μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ήρθε στο γραφείο μας η μαμά της Τζωρτζίνας και μας ζήτησε αν γίνεται η νεκροτομή να γίνει στην Πάτρα. Της είπαμε ότι αυτό δεν θα το αποφασίσουμε εμίς και έφυγε. Μετά από λίγο ήρθε και ο πατέρας και μας παρακάλεσε να του δώσουμε κάποιες κατευθύνσεις σχετικά με τη διαδικασία για τη νεκροτομή του παιδιού.

Όταν ανακοινώθηκε στη μητέρα ο θάνατος του παιδιού μου έκανε εντύπωση ότι είδα έναν άνθρωπο απαθή. Ήταν ήρεμη, δεν έκλαιγε και πραγματικά με εντυπωσίασε αυτή η συμπεριφορά της γιατί έχω δει και άλλους γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους και η εικόνα τους δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα και τη συμπεριφορά της μητέρας της Τζωρτζίνας εκείνη την ημέρα. Ο πατέρας ήταν εμφανώς πιο ταραγμένος από την μητέρα, την οποία όσες φορές είδα εκείνη την ημέρα ήταν ψύχραιμη».

Ακολουθήστε το Neoblogs.gr στο Google News

Written by ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Πάντοτε με τραβούσε η δημοσιογραφία. Είμαι απόφοιτη Ιδ.ΙΕΚ και απο την πρώτη στιγμή ξεκίνησα να γράφω πρώτα ως blogger και στην συνέχεια κάνοντας την πρακτική μου σε διάφορες ιστοσελίδες. Πλέον θεωρώ ότι είμαι κατασταλαγμένη και ξέρω ποια είναι η είδηση που ενδιαφέρει τον κόσμο. Μου αρέσει να ταξιδεύω και όποτε μπορώ το κάνω. Λατρεύω την χώρα μας και την φωτογραφία. Δεν υπάρχει περίπτωση να με δεις στην φύση και να μην έχω φωτογραφική μηχανή μαζί μου